BAŞKAN KARAYOL:

BAŞKAN KARAYOL:

?İFTİRACILAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK?

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol yazılı bir açıklama yaparak CHP eski Konya Milletvekili Atilla Kart hakkında yargılamayı etkileme suçu ile Kayseri 4 asliye Ceza Mahkemesi´ nde dava açtıklarını duyurarak ?Bize iftira atanlar, adalete hesap vereceklerdir? değerlendirmesinde bulundu?
Yazılı bir açıklama yaparak bir süre önce Kayseri Büyükşehir ve İncesu Belediyesi´ne CHP´li bazı milletvekillerinin girişimleri ile açılan ve bir süre sonra davalıların lehine kapanan yolsuzluk davasının, tekrardan açıldığını ve mahkeme tarafından, davacı CHP Konya milletvekili Atilla Kart hakkında adil yargılamayı etkileme suçundan, hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldığını ifade eden İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ?Kayseri kamu oyunun yakinen bildiği ve takip ettiği bir şikayette Kayseri Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve İncesu Belediyesi ile ilgili şikayette ?kovuşturmaya yer yoktur´ kararı verilmiş bir dosya, 2011 yılında bir siyasi partinin Kayseri milletvekili, ve 18 milletvekili arkadaşların Kayseri´de yaptıkları basın toplantısı ile suç duyurusunda bulunmuşlar ve kovuşturmaya yer yok kararı verilen dosya yeniden açılmıştır. Yeni açılan soruşturma dosyası kapsamında bir siyasi parti genel merkezi ve 19 milletvekili adeta Kayseri Adliyesi´ni işgal ederek kendilerine rant sağlayacak şekilde istek ve arzuları doğrultusunda ifademize dahi başvurmadan, hakkımızdaki iftira ve kumpas ile yaratılan suçlamalara cevap vermemize dahi izin vermeden tanıklarımız dinlenmeden bilgi ve belgelerimiz istenilmeden amacı sadece Allah rızası için insanlara hizmet etmek isteyen şahsım ve bir çok siyasetçi suçlanmıştır. Yargılama aşamasında dahi malum Kayseri milletvekili ve 18 milletvekili sürekli duruşma aşamasında duruşma salonunu işgal etmişler kendi avukatlarını savunmasını üstlendikleri bir sanık için görevlendirmişlerdir. Yargılama aşamasında davayla hiç ilgileri olmadığı halde davaya müdahillik talebinde bulunmuşlar ve avukatları vasıtasıyla sürekli savundukları sanığın savunmasını bırakıp diğer tanık ve sanıklara sürekli sorular yöneltmişler, cep telefonları ile avukatlarının duruşma aşamasında soracakları soruları yöneltmişlerdir. Bütün bu hususlar mahkeme kayıtlarında mevcuttur. CHP Konya milletvekili Atilla Kart ilk duruşmada verilen arada basın açıklaması yaparak dosyadaki mevcut belge ve bilgilerin aksine açıklama yapmış ve Atilla Kart tarafından yapılan basın açıklamasındaki hususlar aradan sonraki mahkemede dile getirilmiştir.
CHP Konya milletvekili Kart hakkında yaptığımız şikâyet üzerine adil yargılamayı etkileme suçu ile Kayseri 4 asliye Ceza Mahkemesi´nde 2015/912 esas dosya No ile TCK 288/1 Fıkra,53/1 Maddelerine göre 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açılmıştır. Yıllarca suçu günahı olmayan insanlara yaptıkları iftira yalan ve kumpas fos çıkmış şimdi, Türk adaleti önünde hesap vermeye başlayacaklardır. Bizleri bu iftirayı yapanlar inşallah esas hesabı Allah´ın huzurunda vereceklerdir?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”