BAŞKAN KARAYOL

BAŞKAN KARAYOL

ZİÇEV VE ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI?

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı Doğayı Seviyoruz Fotoğraflıyoruz projesi kapsamında fotoğraf çekimi yapmak üzere ilçelerine gelen öğrencileri makamında kabul ederek bir süre sohbet etti?
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı Doğayı Seviyoruz Fotoğraflıyoruz projesi kapsamında fotoğraf çekimi için İncesu İlçesini seçtiler.
İncesu ilçesine giden kursiyer ve eğitmenler Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL´u makamında ziyaret ettiler. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL gelen misafirleri makamında ağırladıktan sonra tüm programlarını iptal ederek onlarla birlikte İlçeyi gezip,ilçe hakkında konuklarına bilgiler vererek şunları kaydetti? ? Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Kayseri Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı ? Doğayı Seviyoruz Fotoğraflıyoruz? projesi kapsamında İncesu ile ilgili çeşitli çalışmalar yapmışlardır. Bu kapsamda bizde bu kardeşlerimizi İncesu da misafir ederek yardımcı olduk. İnşallah 6 Nisanda Kayseri de çekmiş oldukları bu fotoğraflardan açacakları sergiye katılarak İlçemizle ilgili çekmiş oldukları fotoğraflarla dereceye giren kardeşlerimize İncesu Belediyesi olarak hediyeler vereceğiz. Bu kardeşlerimizin de toplumun bir parçası olduğunu yalnızlık çekmemeleri adına ZİÇEV derneğini destek ve gayretlerinden dolayı yöneticilerine ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor