BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKILIÇ,

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKILIÇ,

?16 İLÇEYİ KUCAKLAYACAĞIZ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Haliç Kongre Merkezi´nde tertiplenen etkinlikle 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ?Mahalli İdareler Seçimleri´nde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak uzun yıllardır Melikgazi Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Memduh Büyükkılıç´ın ismini açıklamasının ardından Kayseri İl Teşkilatı Başkan Memduh Büyükkılıç´a havalanın da karşılama töreni gerçekleştirdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada tüm ilçeleri kucaklayacağız mesajı verdi.

Yoğun katılımla havalanın da partililerce ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç tek tek tokalaşarak hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, konuşmasında duygu dolu anlar yaşarken, ?Özellikle fedakar eşime çocuklarıma teşekkür ediyorum. Yıllarca onları ihmal ettim ama hiçbir zaman fedakarlık olmadan bu noktalara gelemeyiz, Kayserimizin tamamını kucaklayacağız? diyerek şöyle konuştu:

?Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere selamlarını getirdim, ama beklentisinin Kayserimiz adına her zaman olduğu gibi yüksek olduğunu inşallah Kayserimizin tamamını kucaklayacağımız anlayış içerisin de bir çalışma yapmamız gerektiğini tekrar onun söylemleri ile hatırlatıyorum. El ele gönül gönüle daha güzel günlere hep beraber ulaşacağımıza inanıyorum. Hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ben değil biz anlayışı içerisinde elbette ki değerli belediye başkanlarımız şehrimize hizmet eden sivil toplum örgütlerimiz ile kamu yönetimindeki kardeşlerimiz ile, yüz akımız üniversitelerimiz ile, organize sanayilerimiz ile serbest bölgelerimiz, ticaret erbabı kardeşlerimiz ile onlara sahip çıkma onların sorunlarına sahip çıkma şehri bilen şehri tanıyan Sarız´ından Yahyalı´sına kadar Akkışlası´ndan Felahiye´sine kadar elbette ki tüm ilçelerimizi kucaklayacak tüm ilçelerimizi bağrımıza basacak bir olacağız, diri olacağız hep beraber Kayseri olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız. Ay yıldızlı Türk bayrağımıza vatanımıza milletimize devletimize sahip çıkma duygusu içerisinde herkesi kucaklayacağız. Bize bu yakışır milletvekili olduğum süre içerisinde, il başkanlığı yaptığım süre içerisinde belediye başkanlıkları yaptığım süre içerisin de aynı çizgiyi çizgimizi bozmadan bu anlayış içerisinde hep çalışmalar yaptım.

Kayserimizin insanları bizi sevdi. Kayserimizin insanları bizim anlayışımızı sevdi. Kayserimizin insanları bizlere sahip çıktı. Elbette ki değerli bakanlarımızdan milletvekillerimizde biz Kayserimize anlayış getirdik. Ben değil biz dedik ve bunun sonucunda da Memduh Büyükkılıç´a sahip çıkan Memduh Büyükkılıç´ın şahsında elbette ki davamıza sevdamıza sahip çıkan kardeşlerimize ben minnet duyuyoruz. Siz istediniz sayın Cumhurbaşkanımız elbette ki teşkilatlarımız bizlere tabi ki sahip çıktı, bizde o duygu içerisinde sizlere laik olacağız, onları mahcup etmeyeceğiz, elele diyeceğiz gönül gönüle diyeceğiz daha güzel günlere diyeceğiz.

Bu arada, elbette ki fedakar eşime çocuklarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar, çünkü yıllarca ben onları ihmal ettim ama hiçbir zaman fedakarlık olmadan elbette ki bu noktalara hizmet noktasına Allah nasip etmez getirtmez. Zahmetsiz rahmet olmaz.

Değerli başkanımız Mustafa Çelik ile konuştuk değerli başkanımız ile yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ben teşekkür ediyorum. Biz hiçbir zaman kişilere değil sevdamız davamız sevdamız insanlara hizmet sevdası değerli başkanım bu şehre hizmet ediyor o bizim başkanımız. Elbette ki Kocasinan´ımızla, Melikgazi´miz ile, Talas´ımızla saymadığımız tüm ilçelerimiz ile bir birlikte el ele gönül gönül´e diyoruz. yoksa olay ben olayı değil, öyle bir aramızda sorun olmaz. İnşallah hem onun yapmış olduğu çalışmaları daha iyi noktalara taşıma hep yapacağı tavsiyeleri önemseme anlayışı içerisinde görüşüyoruz, görüşürüz. Geçmişten beri birlikte olduğumuz bizim dava arkadaşımız. Bizim aramızda sorun olmaz.?

Basın mensuplarının ardından Başkan Memduh Büyükkılıç, Havaalanı dışında bekleyen kalabalığa da parti otobüsünün üstünden seslenerek ?Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sizleri mahçup etmeyeceğiz önümüzdeki süreç de 16 ilçemizle el ele gönül gönüle herkesin problemini kendisine dert edinen bu şehri daha güzel yerlere getirmek için güzelliklerle anılmaya vesile olacak gayretin içerisin de olan anlayış içerisinde hizmet sevdamızla hizmet bayrağını daha yukarıya hep birlikte taşıyacağız? dedi.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”