BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

ÖZKAR ÖZEL EĞİTİM VE UYGULAMA MERKEZİNDE?

Erenköy Mahallesindeki Özkar Özel Eğitim Ve Uygulama Merkezi´ne ziyarette bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, engelli çocukların hazırladığı bir birinden güzel gösterileri izleyerek onların bu heyecanlarına ortak oldu.

öğrenciler ile sohbet etti, derslerine konuk oldu?

Özkar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi çocukların hazırlamış olduğu anlamlı ve duygusal gösterileri aileleri ile birlikte izleyen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, birlikte olmak, inanmak ve azmin ne başarılara vesile olduğunu bu etkinlikte gördüklerini kaydetti.

 Özkar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi´nin etkinliklerini yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve öğretime büyük önem veriyoruz. Çünkü geleceğe önem veriyoruz. Onların bilgili, tecrübeli ve bilinçli olmaları son derece önemlidir. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü tebrik ediyorum. Sağlıklı huzurlu sorunların en aza indirgendiği günler temenni ediyorum. Amacımız sadece bir gün için anmak, hatırlamak yanlarında olmak değil, her zaman hemhal olmak, onların sevgisini sıkıntısını paylaştığımızı bilmelerini istiyorum. Elbette fedakarca öğretmenlerimiz, velilerimiz yavrularımızın sevgisini sıkıntısını paylaşıyorlar minnet duyuyor teşekkür ediyorum. Onlar bizlerin dua kaynağıdır. İmkân ve fırsat verildiğinde, değer verildiğinde neler yaptıklarını burada hep beraber izledik. Toplumda sevinci ile sıkıntısı ile birlikteyiz beraberiz. Velilerimiz ve öğretmenlerimize hayırseverimize teşekkür ediyorum? dedi.

 Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, düzenlenen programa öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği ve hepsinde de büyük bir istek ve şevk bulunduğunu; bu açıdan eğitime yapılan yatırımlara önem verdiklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor