BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK,

BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK,

"RABBİM, ÜLKEM VE MİLLETİMLE OLSUN"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir açıklama yaparak Mübarek Kadir Gecesi´nin başta İslam alemi olmak üzere ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Çelik, ?Ülkemizin huzuru ve milletimizin selameti için dualar edeceğiz. Rabbim bizimle olsun? dedi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kuran-ı Kerim´in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi´nin ömre bedel bir gece olduğunu vurgulayarak herkesin bu geceyi iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. 
Böyle gecelerin tüm insanlık için bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Çelik, özellikle İslam aleminin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gereğini ifade etti. Rahmet ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde geçen bu güzel günlerin ömre bedel Kadir Gecesi ile taçlanacağını belirten Başkan Mustafa Çelik, ?Ne yazık ki böylesine önemli günlerde hala dünyanın pek çok yerinde acı ve gözyaşı var. İslam alemi mazlumun yanında olma konusunda güç birliği yapamıyor. Maalesef sadece Türkiye şer güçlere karşı tavrını net bir şekilde ortaya koyarak mazlumun umudu olmaya devam ediyor. İşte bu nedenlerle Rabbimin ülkemle ve milletimle birlikte olması için dua ediyorum. Çünkü Türkiye´nin güçlü olduğu dünyada mazlumlar azalacaktır? dedi. 
Kadir Gecesi´nin doğru yolu bulmak için insanlar için de ülkeler için de bir fırsat olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Tüm hemşehrilerimin Mübarek Kadir Gecesi´ni tebrik ediyor, bu gecenin şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”