BAŞKAN MUSTAFA PALANCIOĞLU,

BAŞKAN MUSTAFA PALANCIOĞLU,

?ÜRETİM İLE İSTİHDAMIN GELİŞİMİ İÇİN PROJELERİ DESTEKLEYECEĞİZ?

ORGANİZE Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu makamında ziyaret ederek, Melikgazi belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı yatırımcılar, üreticiler ve sanayiciler adına teşekkür ettiğini söyledi.

Organize Sanayi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler üreterek iş hacmi ile istihdamı artırıcı projeler gerçekleştireceklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ?Kayseri Organize Sanayisi İç Anadolu´nun üretim üssü ve istihdamı ile de sosyal yaşama ve ekonomiye yön vermektedir. Ortak çalışmalar ile Kayseri´de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerler düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Lojistik alanlar oluşturacağız. Organize Sanayi hammadde ve ürün çıkışına hız kazandırmak için yeni yollar açacağız. Şehrimizin Anbar bölgesine yapılacak yatırımlar ile hem ekonomiye, hem ihracata ve hem de istihdama destek olacağız. Katkı sağlayacağız? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da