Başkan Nursaçan´dan Ges Açıklaması

Başkan Nursaçan´dan Ges Açıklaması

?Haziran Ayında Gelirimiz, 1 Milyon Dolar Olacak? .

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, GES Projesi´nin sanayiciye kazandırdıklarıyla alakalı özel açıklamalar yaptı. GES projesinin önemli bir kaynak olduğunu dile getiren Nursaçan, ?Haziran ayında buradan gelirimiz, ortalama 1 Milyon Dolar olacak? dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sohbet programında Mustafa Gürbüz´ün konuğu oldu. Bir çok konuya açıklık getirilen programda, kendisine GES ile alakalı yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirten Başkan Nursaçan, projeyi anlattı.
Bu projeyi biz, 1200 kişi için yaptık diyen Nursaçan, ?Haziran ayında GES´ten 1 Milyon Dolar gelir bekliyoruz´ dedi. Nursaçan sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, ?Bakın burada bizim kurduğumuz Güneş Enerjisi Projesi´nin yıllık kazancı var. Daha önce yapılandan bahsetmiyorum. 32.4 Megavattan bahsediyorum. Minimum 7,5 Milyon Dolar ihtiyatlı hesaplanmış getirisi var. Siz, bunu herkese pekeş çekebilirdiniz. Biz, araziyi bile ihale ile sattık. Diğerlerinin nasıl sattığını biliyoruz. El insaf diyorum. Dilinize sahip olun. Güneş balçık ile sıvanmıyor. Güneş iyi olduğu zaman enerji yükseliyor. Haziran ayında, bu sistemden kazanç 1 Milyon Dolar ortalamasında olacak. Türk Lirası bazında ise 3,5 Milyon TL civarında bir gelir elde edilmiş olacak. Biz, yaptığımız işi sen, ben ve bizim oğlan şeklinde yapmıyoruz, sanayicimiz adına yapıyoruz. Biz, GES´le uğraşırken kendini bilmezler, ?OSB´nin parası bitti ve sanayiciden hizmet parası alacak´ dediler. Bu kadar büyük yalan olmaz. İspat etmeyenlere söylüyorum, ?Bu sözü söyleyenler, ispat edemezlerse yalancılardır.´?



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları