BAŞKAN OKANDAN´DAN VEFA ZİYARETLERİ

BAŞKAN OKANDAN´DAN VEFA ZİYARETLERİ

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan önceki dönemlerde Kocasinan ilçe Başkanlığı yapmış olan başkanlara vefa ziyaretinde bulundu. Başkan Okandan´ın yanı sıra ziyaretlere Kocasinan Belediye Meclis Başkanvekili Hacı Ersu ve teşkilat mensupları da

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve teşkilat mensupları Vefa Ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda kuruluşundan bugüne Ak Parti Teşkilatlarında görev almış kişileri ziyaret ettiklerini belirten Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan sözlerini şu şekilde sürdürdü. ?´ Bizlerden önce görevde bulunmuş ve Kutlu Davamıza nice hizmetleri olan ilçe başkanlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. AK Partimiz 2001 yılından bu güne kadar ilkleri gerçekleştirmiş milletimizin beklentilerine cevap vermiştir. Bizler de çıktığımız bu yolda ?Memleket işi Gönül İşi´ düsturuyla hareket ediyor, sorumlusu olduğumuz Kocasinan İlçesinde bir Vefa örneği olarak eskimeyen ilçe başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. AK Parti´nin kuruluşundan bugüne kadar Kocasinan teşkilatlarında ve Belediye Meclisi´nde görev yapmış olan üyelerini ziyaret edeceklerini dile getiren Başkan Okandan sözlerine şöyle devam ettirdi. ?´Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile emeklerini esirgemeden fedakârca davranan kutlu davamız uğruna gayretli çalışmalarına şahit olduğum teşkilat mensuplarımızın kapılarını çalmaya devam edeceğiz´´ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kocasinan Belediyesi Meclis Başkanvekili Hacı Ersu ise Ak Parti hareketinde veda değil vefa olduğunu belirterek bu davaya gönül vermiş tüm teşkilat mensuplarına minnet duyduklarını vurguladı. Ayrıca Ersu, ?´ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda kuruluşundan bugüne kadar partimizin çatısı altında çeşitli görevlerde bulunan teşkilat mensuplarımız ile bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlerde gönül köprülerimizi sağlamlaştırıyor, samimiyetimizi artırıyoruz. Bu sebeple geçmişteki görevlerini alınlarının akıyla ifa eden tüm teşkilat mensuplarımızı ziyaret edip gönüllerini almayı bir vazife olarak biliyoruz. Ülkemizin beka mücadelesi verdiği bugünlerde 2023 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ilk günkü heyecan ile emin adımlarla yürümek istediğimizi her fırsatta dile getiriyor ve bu amaç doğrultusunda İlçe Başkanımız Hüseyin Okandan ile birlikte ziyaretlerimize devam ediyoruz? ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sırasında hatıra fotoğrafı çektirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı