Başkan Öztürk,

Başkan Öztürk,

Yahyalı Halkıyla Bayramlaştı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Yahyalı halkıyla bayramlaştı . Bayramlaşma töreninde konuşan Öztürk,ilçeye yapılması düşünülen 75 yataklı yeni devlet hastanesinin ihalesinin yapılacağını duyurdu.
Bayramlaşma törenine Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçe protokolü, bürokratlar, meclis üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruşları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar halkı katıldı.
Bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, herkesle tek tek bayramlaştıktan sonra selamla konuşması yaptı. Konuşmasında bir bayrama daha kendilerini ulaştırdığı için Allah´a ham ettiklerini belirten Başkan Öztürk, ilçede meydana gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Öztürk; ?Doğalgaz müjdesini gerek sosyal medyada gerekse tv programlarından zaman zaman sizlerle paylaşıyoruz. Kayseri Gaz ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ağustos aynın ilk haftasında doğalgazın temelini atacağız. Ve ardından ilçe içerisinde doğalgaz şebekesini bitireceğiz.? dedi. Ve ekledi. İlçeye yeni yapılacak devlet hastanesi hakkında da bilgiler veren Başkan Öztürk ? Devlet hastanesi, sık sık gündeme gelen bir konumuz. İlk olarak pansuman tedbir olarak mevcut hastanemize ek hizmet binası açarak sıkıntıyı gidermeye çalıştık. Ama ilçemiz büyük olunca, sağlık standartları da yükselince hastanemiz yeterli gelmiyor. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, 75 yataklı yeni devlet hastanemizin proje ihalesi için ayın 15´ den sonra EKAP ´tan gün alacaklarını belirttiler. İnşallah onunda ihalesi yapılacak. Biz, projenin hazırlanıp 2018 yılı içerisinde temelinin atılmasını arzu ediyoruz.? dedi. Develi- Yahyalı arasında devam eden yol çalışmalarına da değinen Öztürk ?Develi-Yahyalı arasında yol çalışması devam ediyor. Orada sıkı bir çalışma var.? diye konuştu.
Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ´ da konuşmasında bayramın ilk saatlerinde bayramlaşma töreninde olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, herkesin bayramını kutladı. İlçeye geleli altı ayı geçtiğini ama Yahyalı´da ilk bayramını yaşadığını ifade eden Kaymakam Çığ ? Artık bizde misafirliğimizi yavaş yavaş atıyoruz. İnşaallah birlikte nice bayramlara sağlıklı, sıhhatli bir şekilde varırız. Ramazan Ayı kardeşliğin, birlikteliğin ve dayanışmanın daha fazla yaşandığı günlerdi. Bu birliktelik ve kardeşlik bayramda da devam ediyor. Bu birlikteliği ve


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor