BAŞKAN ÖZTÜRK:

BAŞKAN ÖZTÜRK:

?GÖNÜLLEREDE YOL YAPMALIYIZ?

   Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´ün engelli vatandaşlara araç desteği devam ediyor.
İlçeye 3,5 km uzaklıkta bulunan Kirazlı Mahallesi´nde oturan Mehmet Keçi´ ye akülü araç desteği veren Başkan Esat Öztürk, aracın tesliminde açıklamalarda bulundu. Başkan Esat Öztürk, belediye olarak tüm engelleri kaldırarak, engelli vatandaşların ilçede rahat bir hayat sürmelerini sağlamaya çalıştıklarını belirterek, belediyeciliğin zor ve yorucu bir zanaat olduğunu ama insanlara hizmet etmenin, onların duasını almanın, tüm yorgunluklarını aldığını vurguladı?
Engelli vatandaşlar için her türlü fedakârlığa hazır olduklarını ifade eden Başkan Esat Öztürk şunları kaydetti? ? Biliyorsunuz, belediyecilik için zor bir zanaat derler. Ama insanlara hizmet edildiği zaman, onların duası alındığı zaman, tüm yorgunluğunuz gidiyor. Böyle bir kurum belediye. Mehmet kardeşimizin kullanımı daha kolay olduğu için, üç tekerlekli akülü araç için bizden talebi olmuştu. Biz sadece yol yapmakla yetinemeyiz. Biz gönüllere de yol yapmalıyız. Mehmet kardeşimin talebi geldiğinde, bizde kendisine yardımcı olacağımıza söz vermiştik. Bugünde kendisine akülü aracını teslim etmiş oluyoruz. Biz her zaman kafa engelli, ruh engelli ve zihinsel engelli olmak çok daha kötü diyoruz. Rabbim hak ve hakikati görme engeli vermesin insanlara. Bizde yarın engelli olabiliriz. Mehmet kardeşim gibi aküye mahkûm olabiliriz. Ama bu kaderle ilgili bir çizgi. Biz, ?Allah basiret engeli vermesin? diye dua ediyoruz. Mehmet kardeşimize bugün bu akülü aracı teslim etmenin doğrusu da mutluluğunu yaşıyoruz. Yorgunluğumuzu bir nebzede olsa bu türlü dua aldığımız zaman gideriyoruz. Yoksa belediyecilik 08-17 mesaisi içine sığmayan bir görev. 24 saat insanımızın duasını almaya talip olarak, hizmet etmeyi de seviyoruz. Bugün de İnşaallah Mehmet kardeşimin duasını almak için böyle bir akülü aracı kendisine vermiş olduk. İkamet etmiş olduğu mahallemiz ile ilçe merkezimizin arasındaki mesafe 3,5 Km. İnşaallah gelip gittikçe bizi hatırlarlar, bize dua ederler. Ben güle güle kullansın diyorum. Yarabbi bize basiret engeli verme, hak ve hakikati görme engelli verme diye dua ediyoruz. Yoksa bu engeller, fiziki engeller, hiçbir zaman engel değil.?
Engelliler için ilçede yaptıkları çalışmalara da değinen Başkan Esat Öztürk, engelliler için hayatı kolaylaştırmanın önemli olduğunu belirtti. Başkan Öztürk ?Engelli kardeşlerimizin, tüm engellilerini kaldırmak bizim belediye olarak görevimiz. Ben buna kaldırımları insanileştirmek diyorum. Kaldırımlardaki engeli kaldırmak bizim görevimiz. İlçemizde tüm engelli kardeşlerimizin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için, bir takım düzenlemeler yaptık. İlçemizdeki engelli kardeşlerimiz, eğer evlerine rahat çıkabilecekleri bir yer varsa, mutlaka bize bildirsinler. Biz gece-gündüz demeden onların engelini kaldırmaya çalışırız.? diye konuştu.
Başkan Esat Öztürk´ten aracını teslim alan Mehmet Keçi´ de talebinin yerine getirildiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, Başkan Öztürk´e teşekkür etti. Mehmet Keçi; ? Esat Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Benim önceden dört tekerlekli bir aracım vardı ama ihtiyacımı görmüyordu. Sağ olsun başkanım talebimi yerine getirdi. Artık ilçe merkezine kolaylıkla gidebilir, ihtiyaçlarımı rahatlıkla görebilirim.? diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor