BAŞKAN ÖZTÜRK

BAŞKAN ÖZTÜRK

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Saadet Partisi Yahyalı İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı´na katılarak belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı´na konuk olan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kendi görev süresinde yapılan belediye çalışmaları ve ileriki dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında partililere bilgiler verdi. Toplantı da konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Kenger, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde seçilmiş iktidarın ve milli iradenin hep yanında olduklarını, bu hadisenin bir partiye değil tüm ülkeye yapılmış bir girişim olduğunu belirterek, ?İktidar partisi AK Parti olsun ya da hangi parti olursa olsun o durumda milletin içinde olmak bizim vazifemizdi? dedi. Ayrıca Başkan Kenger, ilçeye hizmetlerinden Başkan Öztürk´e teşekkür ederek, bazı isteklerde bulundu.
Başkan Esat Öztürk´te konuşmasında kendisini toplantılarına davet eden Saadet Partisi Yahyalı İlçe yönetimine teşekkür ederek, ? Ben diğer partili kardeşlerimin toplantılarına katılarak, yaptığımız çalışmaları anlatmaktan zevk alıyorum. Keşke diğer partilerimiz de bizi çağırmış olsa da, birinci ağızdan belediye çalışmalarını anlatma fırsatımız olsa. Bu ilçe hepimizin. Ben tüm Yahyalı´nın başkanıyım. A partili ya da B partili olmak önemli değil. Kişinin insan olması önemli. Rabbim bu duyguyu bizden hiç almasın? dedi.
Konuşmasının ardından kendi görev döneminde yapılan belediye çalışmalarını slaytlarla anlatan Başkan Esat Öztürk, ilçe merkezine yapmayı planladıkları yeni meydan projesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Öztürk, ?Biz Yahyalı´nın değişimi ve gelişimi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şuanda bizim önceliğimiz meydan projesini hayata geçirmek. İlçemiz için çok güzel bir proje hazırladık. 2,2 Milyon TL bütçeli projemizi Çevre Şehircilik Bakanımıza sunduk. Onlar da projemizle yakından ilgilendiler. İnşallah Yahyalı´nın kalbi olarak gördüğümüz meydan projemiz, ilçemize çok yakışacak? diye konuştu. Başkan Öztürk ayrıca Gözbaşı Mesire Alanı, Ulu Cami Çevre düzenlemesi, Derebağ Şelale düzenlemeleri, yerel ürün pazarı, mezarlık düzenlemeleri, mahalle evleri, yeni yapılan köprüler ve diğer belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya katılan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik de, kendilerine zaman ayırarak toplantıya katılan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´e teşekkür ederek, ?Yahyalı´nın daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe olması için Başkan Öztürk 30 ay içinde yaptığı çalışmaları bize anlattı. İnşallah diğer 30 ay içinde de ilçenin eksikleri giderilir? şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı