BAŞKAN ÖZTÜRK,

BAŞKAN ÖZTÜRK,

?DEVLET HASTANESİ´NİN TEMELİNİ BU AY İÇİNDE ATACAĞIZ?

Yahyalı Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi? Toplantıyı yöneten Başkan Esat Öztürk meclis üyelerin Avrupa Rafting Şampiyonası adaylığı, doğalgazdaki son durum, halı saha yapımları ile ilgili bilgiler verip; yeni yapılacak olan 75 yataklı Devlet Hastanesi´nin temelinin bu ay içerisinde atılacağını müjdeledi?

Yahyalı Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını Başkan Esat Öztürk yönetiminde gerçekleştirdi? Toplantıda meclis üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Öztürk şunları kaydetti? ?Sizlerle bir müjdeyi de paylaşmak isterim. 2019 yılında yapılacak Avrupa Rafting Şampiyonası´nın Türkiye´de Kayseri / Yahyalı´ da yapılması için federasyonumuz başvuruda bulunmuş. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımızla da adaylığımızı görüşeceğiz. Şampiyonanın ilçemizde yapılabilmesi gayret sarf edeceğiz. Şampiyona, Rafting Sporunun ilçemizde sevdirilmesi ve ilçemizin tanıtımı için önemli bir organizasyon olacaktır. İç Anadolu Bölgesi´nde tek Rafting parkuruna biz sahibiz. Karaköy, Çamlıca ve beş yerde daha halı saha çalışmalarımız devam ediyor. Şuan sahaların betonları hazırlandı. Etrafı tel çitle çevrildikten sonra, 2019 yılı itibari ile tamamlayarak hizmete açacağız. Saha için mahallelerimizden talepler geliyor. Meclis üyelerimizle birlikte istişare ederek değerlendireceğiz. Mahallelerimizin hepsine, aynı standartlarda futbol sahası yapmak istiyoruz. Doğalgazın ilçemizde kullanılması son bir hafta kaldı. Abonelik için başvuru merkezi yakında açılacak. Şuana kadar 200-250 abonenin projesi onaylandı. Yeni abonelik alacakların onayını hızlıca verecekler. Kayseri Gaz, günde 600 tane proje onay verebileceklerini bizi bildirdi. Kış gelmeden, abone konusunda sıkıntı yaşanmayacak. Gazın ilçeye verilmesi konusunda son aşamaya gelindi. Açılış törenimiz Kasım ayında yapılacak.Özellikle sizlere mahallelerin taleplerini dinleyerek, belediyemize getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu ilçeyi biz beraber yönetiyoruz. Hepimizin katkıda bulunması lazım. Bu manada gösterdiğiniz ilgi için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.?

Başkan Öztürk ayrıca 01 ? 07 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası´nı kutlayarak, hayırlı olması temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor