BAŞKAN ÖZTÜRK

BAŞKAN ÖZTÜRK

ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR?

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakınca Yahyalı´dan belediye başkan adayı gösterilen mevcut Belediye Başkanı Esat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Ağcaşar Sulama Birliği´ni ziyaret etti.

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Esat ÖZTÜRK ve ilçe teşkilatının da katıldığı ziyaret, Sulama Birliği Başkanı Levent Köçer´in makamında gerçekleşti.

Ziyarette konuşan Başkan Esat Öztürk, ? Önceliklerle çalışmalarınızda Allah kolaylıklar versin. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimi ile ilgili sayın ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle resmi kurumlarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz. Belediye olarak bizim resmi kurumlara yapacağımız bir şey var mı, bizden istek ve arzuları var mı onları dinliyoruz. Bizim de talebimiz onların duası ve destekleri oluyor. Sizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizin nezdinizde de üyeniz olan çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum. Hamd olsun 2019 yılının Ocak Ayı yağış açısından bereketli oldu. Rabbim çiftçilerimize kaza bela vermesin, ürünlerimizi de soğuk zarar vermesin diye dua ediyoruz. Birliğimizle her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduk. İş makinası konusunda her zaman birbirimize yardımcı olduk. Birlikten her zaman kuvvet doğar. Bu ülke, bu ilçe bizim. Ben desteklerinden dolayı Ağcaşar Sulama Birliği ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Ağcaşar Sulama Birliği Başkanı Levent Köçer´ de konuşmasında ? Çıktığınız yolda Allah utandırmasın. Bizi ziyaret ettiğiniz için çok sağ olun. Belediye ve diğer kurumlarla ortak çalışmalarımız doğrultusunda, çiftçilerimize en büyük desteği vermeye çalışıyoruz. Biz bir AR-GE´ yiz. Onların bize, bizimde onlara katkımız olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin.? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı