BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1-7 Eylül Zabıta Teşkilatı´nın kuruluşunun 189. yıldönümü münasebeti ile belediye zabıta birimini ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Zabıtaların görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?Zabıta arkadaşlarımız, belediye adına hem şehrimizdeki vatandaşlarımızla, hem esnaflarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Zabıta, belediyeyi ve başkanı temsil eden bir yüzdür. Talas´ta her iş bizim işimiz. İlçeyi sürekli takip etmemiz ve vatandaşın sıkıntısı ile yakından ilgilenmemiz lazım. Zabıta tam olarak vazifesini yaptığında muazzam derecede verim olur.? diye konuştu.

Zabıtanın her zaman güler yüzlü olması gerektiğini hatırlatan Başkan Palancıoğlu, ?Zabıtayla ilgili bir eylem planı hazırlamamız lazım. Çevre temizlik, kaçak yapı, gürültü kirliliği gibi konularda çok dikkatli olmalı ve bu konulara önem vermeliyiz. Kamu malını iyi korumalı gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Talas esnafı ile iyi iletişim içinde olalım. Sizdeki iyi niyeti de zaten anlarlar. Esnaflarımız başta olmak üzere halkımıza karşı zabıtanın yüzünün hep gülmesi ve işini dertlenmesi lazım. Zabıta halkın sıkıntı ve şikayetlerini hemen çözmelidir. Hepiniz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.  Bundan sonrası için de zabıtalarımız halkın çıkarına ve yararına çalışmaya devam edecektir. Zabıta Haftanızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.? dedi.

Ziyaretin ardından belediye zabıta ekipleri hafta nedeniyle Talas esnafını ziyaret ederek gül verdi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor