Başkan Palancıoğlu:

Başkan Palancıoğlu:

"118 Ayrı Noktada Kilitli Parke Çalışma Yapıyoruz" ...

Talas Belediyesi bu yıl ilçe genelinde 118 ayrı noktada 100 bin metrekare kilit parke ve bordür çalışmasıyla oldukça yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Ramazan Ayı´nda dahi ekiplerin hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Palancıoğlu, yeni açılan ve mevcut yollarda dar alanlara asfalt yerine tamamen kilit parke kaplandığını kaydetti..
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve teknik birim müdürleriyle birlikte Tablakaya Mahallesi´nde sürdürülen kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hizmet kalitesini daima üst düzeyde tuttuklarını belirten Başkan Palancıoğlu, bu yıl alt yapısını tamamladıkları bütün yeni yol ve revize edilen alanlarda hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti?
Başkan Palancıoğlu sözlerinin devamında ?Talas genelinde yol, kaldırım ve park çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Asfaltlama haricinde bazı dar sokaklarımızı ve sert zeminlerimizi kilit parke şeklinde çözüyoruz. 5 bin metrekarelik alanda şuanda kilit parke çalışmasını tamamlamak üzereyiz. Burası yeni yapılaşma bölgemiz. Hemen arka tarafta okulumuz yer almakta. Dolayısıyla burası yoğun bir şekilde kullanılacak bir alan. İnşaat çalışmaları tamamlanan bölgeleri bu şekilde asfalt ya da kilit parke şeklinde yapıyoruz. Talas´ta nüfus artışı çok hızlı olduğu için, inşaat yapılaşması da çok yoğun. Hem yollar ve kaldırımlar hem de parklarla ilgili yoğun bir ihtiyaç var. Bizde elimizden geldiğince gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz gün boyu çalışmalarına devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazanını kutluyorum. Şuanda birçok alanda devam eden çalışmalarımızı da bayram öncesinde tamamlayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.? Değerlendirmesinde bulundu?
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Palancıoğlu´nun yanına gelen çevre sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ