BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ÇÖMLEKÇİ MAHALLESİ´NDE

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas´ın mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Ardıç Mahallesi´nde vatandaşlarla buluşan Başkan Palancıoğlu, bu kapsamda Çömlekçi Mahallesi´ni ziyaret etti.

Vatandaşlara Talas´a yapılan hizmetlerden bahseden ve taleplerini dinleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Merkezde yaptığımız birçok hizmeti kırsal mahallelerimize de yapıyoruz. Ben kırsal mahallelere gelince daha mutlu oluyorum. Çok şükür ki ezanlarımız okunuyor, bayrağımız gönderde. Her türlü imkânlarımız var. Ne kadar şükretsek az.  Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Yapmamız gereken el ele vermek. Biz programlarımızı yaparken birliğimizi perçinleyecek programlar yapıyoruz ki bizleri bir araya getirsin. Belediye olarak üzerine yoğunlaşmamız gereken en önemli şey, sosyal projeler. Gençlik ve aile hayatına dokunursak bu ülke daha güzel yerlere ulaşır.? dedi.

Talas´ta kısa zamanda birçok projenin hayata geçtiğini ve ihtiyaçların giderildiğini ifade eden Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

?Talas´ta okul projelerine ağırlık verdik. İhtiyaç olan yerlere okul açmaya devam edeceğiz. 3 tane kabası bitmiş okul var, 4 tane okulun da planını hazırlıyoruz. Görev süremiz sonunda yaklaşık 10 cami, 12 okul açmış olacağız. Talas´ın sağlık ihtiyacı bizim dönemimizde bir bir gideriliyor. 2 yeni sağlık ocağı yapıp 2 tanesinin de restorasyonunu tamamladık. 2 tane de şuan inşaatı devam eden sağlık ocağı projemiz var. Bunun haricinde Kepez´e, Başakpınar´a, Talas´ın merkezine futbol sahası yaptık. Çömlekçi´ye park yaptık. Mahalle fırınları yapıyoruz. Köylerimize kilit parke, asfalt ve kaldırımlar yapıyoruz. Bu yıl tüm mezarlıkları elden geçireceğiz. Kırsal mahallelere kültür merkezleri yapıyoruz. Şuanda Endürlük ve Süleymanlı Mahallemizdeki kültür merkezimizin kabası bitti. Daha önce Sakaltutan ve Akçakaya Mahallesi´ne yapmıştık. Mengücek Mahallesi´ne de yapıyoruz. Kırsal mahallelerin ne ihtiyacı varsa elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Talas´ın nüfusu çok hızlı arttığı için gücümüz ölçüsünde bütün hizmetlere yetişmeye çalışıyoruz.?

Çömlekçi Mahalle sakinleri ziyaret sırasında Başkan Mustafa Palancıoğlu´na sobada közledikleri patateslerden ikram etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı