BAŞKAN PALANCIOĞLU,

BAŞKAN PALANCIOĞLU,

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI?

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Gönüllü Kültür Teşekküllerinin yöneticileriyle bir araya gelerek, belediye olarak gerçekleştirilen projeleri anlattı.

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekküllerinin yöneticilerini Talas Belediyesi sosyal tesisinde misafir eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye tarafınca yapılan hizmetlerin sunumunu yaparak, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Yapılan işleri sinevizyon eşliğinde anlatan Başkan Palancıoğlu, ?İnsan hayatında gerçekleşmesi planlanan her şey belediyede bize hizmet olarak yansıyor. İnşallah sizlerin de hayır duasıyla daha nitelikli işler yapacağız diye düşünüyorum. 4 sene öncesi yapılan en önemli işlerden bir tanesi raylı sistem projesiydi. Bu sene de ikinci ayağı başlayacak. Şimdi ihale aşamasında, bu yaz inşallah Kayseri Büyükşehir Belediyemiz temelini atmayı planlıyor. Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezimiz çok önemli bir proje. Kadınlarımız ve çocuklarımız için birçok etkinlik bulunuyor. Bu merkezimizde saatlik çocuk bakımı yapıyoruz. Bu kapsamda Türkiye´de nadir projelerden bir tanesi oldu. Talas´a 5 adet ATM´li taksi durağı kazandırdık. 8 adet abdesthane ve WC yaptık. Okullarımız özel okul gibi. Hayırseverlerimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile 6 yeni okul yaptırdık. Yeni okul projelerimizde yakında hayata geçecek.? Değerlendirmesinde bulundu?

Birçok projeyi kısa zaman içinde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, şunları söyledi: ?Bunun haricinde Talas´ta sağlık ihtiyacını karşılayacak sağlık ocağı projelerimizi hayata geçirdik. Bu sene 2 tane daha nitelikli sağlık ocağını Talas´a kazandıracağız. 8 yeni cami kazandırdık Talas´a. 4 sene içerisinde rekor sayıda cami açmış olacağız. Talas´a futbol sahaları, mahallelere fırınları ve sosyal tesisler yaptık. Ali Dağı 360 projemizde çalışmalar devam ediyor. Süleymanlı Mahallemize 1 MW´lık güneş enerji santrali kurduk. Buradan yıllık 1 milyon TL para kazanıyoruz. Belediyemizin tüm elektrik ihtiyacı giderilecek.?

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Ahmet Taş ise, ?Talas´a birçok hizmeti yapan Mustafa Başkanımıza teşekkür ederim. Talas´a çok güzel hizmetler kazandırmış. Başkanımız maşallah her şey olmuş. Rabbim hizmetlerini daim etsin inşallah. Kendisine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ