BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ERCİYES KOLEJİNDE

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Özel Erciyes Kolejinde düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış törenine katıldı.

Tören öncesi okul yönetimi ve velilerle bir araya gelen Başkan Palancıoğlu´na, yetkililer tarafından yenilenen bina ve atölyelerle ilgili bilgiler verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törenin ardından konuşan Başkan Palancıoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenci, öğretmen ve veliler olmak üzere ülkeye hazırlı olmasını diledi.

Başkan Palancıoğlu, ?Bugün itibariyle yeni eğitim yılı başladı. Rabbim yarınlarımız olan yavrularımızın geleceklerini güzel eylesin. Çünkü onların geleceği demek ülkemizin geleceği demek. Çocuklarımızın iyi eğitim alması 2023 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerlememiz demek.? dedi.

Başkan Palancıoğlu burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, ?Bizler de çocuklarımızla bir araya gelmekten memnuniyet duyduk. Baştan aşağı yenilenen ve 18 yeni atölye kurulan okul ile birlikte bütün okullarımızın hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyorum. Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Erciyes Koleji Vakfı Başkanı İrfan Başyazıcıoğlu ise, ?Erciyes Koleji bu seneki eğitim yılını açmış bulunuyor. Bu yıl hem öğrencilerimiz hem Kayserimiz için çok özel bir okul olmak hedefimizi sürdürüyoruz. Bu bakımdan bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin de, ?2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazasız belasız bir yıl diliyorum. Kuruluşumuzun 25. yılındayız. Çeyrek asırdır topluma iyi insanlar kazandırmak için çalışıyoruz.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ