BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ÇÖLYAKLI HASTALARLA

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, sosyal sorumluluk anlayışıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Talas´taki çölyak hastaları ve aileleriyle bir araya geldi.

Mevlana Sosyal Tesisindeki yemekli toplantıya Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Arık, Kayseri Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya ile Talas´ta yaşayan çölyak hastaları ve aileleri katıldı.

Toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çölyak hastalarının sosyal sorumluk için her zaman yanlarında olduklarını belirterek, seslerini duyurmayı sürdüreceklerini söyledi.

Kendilerine bu hastalıkla ilgili her zaman destek vereceklerini anlatan Palancıoğlu, ?Desteğimiz sürecek tabi, ama daha önemlisi yeni çölyak hastalarının olmaması için tedbirler alınması gerek. Bunun için de gıdayla ilgili bakanlıkların, ilgili kurumların gıda üreticilerinin ve çiftçilerimizin bu konuya daha da bilinçli bir şekilde yaklaşması gerektiğini düşünüyorum.? diye konuştu.

Palancıoğlu, genetiğiyle oynanmış gıdaların insanların yapısını değiştirebileceğine dikkat çekerek şunları söyledi: ?Bunun yanında hepsinden önemlisi helal gıda hassasiyetimizin de daha da artması gerekli. İnşallah bu bilinçlendirmeye katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Sizlerin sesi olmaya, en azından mevzuat düzenlemelerinde, bilinçlenmede katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bizleri kırmayıp toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sağlıklı güzel günler diliyorum.?

Kayseri Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya ise, kendilerine her zaman sağduyu ile yaklaşmalarından dolayı Başkan Palancıoğlu´na teşekkür ederek, ?Talas´ta yaşayan çölyak hastaları için hazırlanan iaşe paketleri inanıyorum ki ailelerimize bir nebze olsun katkı sağlayacaktır.? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından üzerinde ?glütensiz hayat güzeldir´ yazılı pasta kesilerek salondakilere ikram edildi. Başkan Palancıoğlu, toplantının sonunda çölyak hastalarına glütensiz gıdalardan oluşan iaşe paketi hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı