BAŞKAN PALANCIOĞLU ?BİZ BİZE?

BAŞKAN PALANCIOĞLU ?BİZ BİZE?

SOHBETLERİNE KONUK OLDU .

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi´nin düzenlediği ?Biz Bize? sohbet programına konuk oldu. ASKON üyesi genç iş adamlarına hitap eden Başkan Palancıoğlu, üyelerle deneyimlerini paylaşarak, görüş alışverişinde bulundu.
Programda konuşan Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Ticaretten gelen yapımız olduğu için en sevdiğin iş ne deseler; ticaret, almak, satmak, projeler üretmek derim. Ve projelerin hayata geçmesi çok daha sevindirici. Talas´ın nüfusu çok hızlı artıyor. Dolayısıyla ihtiyaçlarda çok fazla. Her zaman uzun süreli gayretin ve belli bir yerde çaba sarf etmenin çok önemli olduğuna inandım. İş hayatında kurumsallık çok önemli. Kurumsallığın biran önce sağlanması şahsiyetimiz, eğitimimiz ve işimiz için çok önemli.? dedi.
ASKON Kayseri Şube Başkanı Hüseyin Okandan ise, ?Mustafa Palancıoğlu, bizim bir abimiz, büyüğümüz. Bizleri kırmadı geldi. Kendisinin hoş sohbetinden nasiplenelim istedik. Malum hepimiz iş adamları olarak zorlu ve durağan bir süreçten geçiyoruz. Ama hepimiz gayretimizi ön planda tutuyoruz. Memleketimizin ve işimizin sevdalısı olduğumuz için çalışmaya devam ediyoruz. Hem ASKON Kayseri Şubesi olarak hem de Kayseri´deki kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları, belediye başkanları ile istişare halindeyiz. Başkanımıza güzel sohbeti ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederiz.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor