BAŞKAN PALANCIOĞLU MELİKGAZİ MUHTARLARI İLE BULUŞTU

BAŞKAN PALANCIOĞLU MELİKGAZİ MUHTARLARI İLE BULUŞTU

DAHA GÜZEL HİZMET EDECEĞİZ

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu, Melikgazi ilçesindeki muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Palancıoğlu, ?Allah nasip ederse beş yıl boyunca Melikgazi´de çalışma yapacağız. Bu çalışmaları da geciktirmeden sizlerle istişare ederek başlatalım diye böyle bir toplantı yaptık. İnşallah bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. 31 Mart´tan sonra da devam eden muhtarlarımızla inşallah el ele verip daha güzel bir hizmet dönemi geçireceğimizi umuyorum.? dedi.

Memduh Büyükkılıç´a bugüne kadar ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Palancıoğlu, ?Tabi 20 senedir Memduh Başkanla çalışıyorsunuz. Kendisine alıştınız ama bırakmayacağız zaten. Büyükşehire geçince inşallah yine onunla birlikte hareket edeceğiz. Bu, Melikgazi için avantaj olacak. Çünkü Melikgazi´yi bilen bir başkan. İnşallah biz de onun desteğiyle çok daha güzel hizmetleri getireceğiz.? ifadelerini kullandı.

Palancıoğlu, muhtarlardan talep ve önerilerini isteyerek şöyle konuştu: ?Mahallenizle ilgili en önemli üç sorun, üç talep ve üç projeniz varsa bize iletin. Böylelikle planlamamızı bu doğrultuda hazırlayıp çalışmalarımıza hemen başlayacağız. 5 yılda yapacaklarımızı ilan ederken asıl önemli olan mahallenizin sorunlarınızı gidermemiz. Diğer kanallarla belediyeye gelen istek ve talepleri birleştirip ona göre hızlıca çözüm bulmayı hedefliyoruz.?

Talas´ta şimdiye kadar yapılan çalışmaları da anlatan Palancıoğlu şunları söyledi: ?Raylı sistem Türkiye´de 6 ay gibi en kısa sürede tamamlanan bir proje oldu. İnşallah şimdi sıra Anayurt hattında. Raylı sistemle birlikte tüm bulvar yeniden düzenlenerek şehrimizin en güzel yürüyüş güzergahından biri haline geldi. Bunun yanı sıra ilçemize güneş enerji santrali, 11 yeni okul, 11 yeni cami, 12 güneş enerjili modern abdesthane, üç 112 acil merkezi, 5 aile sağlığı merkezi, 3 aile sağlığı merkezinin baştan sona yenilenmesi, çocukların saatlik bakımı ve kadınların spor ile toplantılar yapabileceği merkez, tarihi Tablakaya Mahallesinin restorasyonu, yeni geniş ve konforlu yollar gibi daha sayamayacağımız birçok hizmeti hayata geçirdik.?

Konuşmaların ardından muhtarlar Başkan Palancıoğlu ile hatıra fotoğrafı çekindi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı