BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

ÖRETMENLERE ZİYARET

  Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Talas Mehmet Cemile Oğulcuklu İlkokulu´ndaki öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.
Ziyarette Başkan Palancıoğlu´na İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan da eşlik etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Palancıoğlu öğretmenlere karanfil hediye etti. Kendisinin de 17 yıllık akademisyen olduğunu hatırlatan Başkan Palancıoğlu´nu öğretmenler de tebrik etti.
Başkan Palancıoğlu, eğitime ellerinden geldiğince destek vermeye çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak çok fazla hizmet sahamız var. Asli hizmetlerin yanında diğer konularda da görevimiz olmasa bile bütçemiz elverdiğince destek vermeye çalışıyoruz." dedi.
"Talas´ı tek bebek beklerken üçüz sahibi olan anneye benzetiyorum" diyen Başkan Palancıoğlu, "Bunun nedeni nüfusunun hızla artması. Türkiye ortalamasının üzerinde bir oranla yüzde 7-8´lik bir büyüme yaşıyoruz. Nüfus artışı hızlı olunca da ihtiyaçlarda fazla oluyor." Diye konuştu.
Bu ihtiyaçların eğitimle ilgili en önemlisinin okul olduğunun altını çizen Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu: "İlçemizde bu yıl Büyükşehir Belediyemiz ile 4 okulun temelini attık. Yakın zamanda teslim edilecek. 2016 yılı içinde başarılı, azimli ve gelecek vaat eden her okuldan belli sayıda öğrenciyi belediye olarak meslek seçimi ve hayata hazırlanmaları konularında öğretmenlerimizle birlikte yardımcı olacağız. Öğrencilerimizin meslek seçimiyle ilgili de bir rehberlik merkezi çalışması yapacağız. İnşallah organize sanayideki işadamlarımızla görüşüp ihtiyaç duyulan okullarımızın yalıtımı ve boyanmasıyla ilgili çalışma planlıyoruz. Türkiye´nin en önemli konusu ekonomi veya siyaset değil, insan kaynağı."
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan ise, "Kuruköprü Ortaokulu, Başakpınar İmam Hatip Lisesi, Yenidoğan ve Mevlana mahallelerimizdeki temeli atılan okullarımız hızla tamamlanıyor. Bir ay içinde teslim edilecek. Büyükşehir ve Talas belediyelerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Palancıoğlu ve beraberindekiler anasınıfı öğrencilerince düzenlenen Öğretmenler Günü kutlamasına katıldı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ