BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

MELİKGAZİ İÇİN ADAYLIK BAŞVURUSU?

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanlığına, Melikgazi Belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Melikgazi Belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulunmadan önce Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke´yi ziyaret eden Başkan Palancıoğlu, ?Malum olduğu üzere partimizin aldığı karar gereğince mevcut belediye başkanları aday adaylığı başvurusu yapmıyorlardı. Dolayısıyla cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, il başkanımız ve siz değerli ilçe başkanlarımızla Melikgazi´ye hizmet etmek için Cumhur İttifakı´nın Melikgazi Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik? değerlendirmesinde bulundu?

5 yıl Talas´ta yoğun bir gayret içerisinde büyük hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Palancıoğlu, ?Belediye ekibimiz ve teşkilatlarımız, Büyükşehir ve diğer belediye başkanlarımızın desteğiyle hayırseverlerimizle el ele vererek Talas´ta okullar, camiler, sağlık ocakları, parklar, bütçemiz yettiğince çalışmalar gerçekleştirdik. Nasip olursa şimdi inşallah Melikgazi ilçemizde kazandığımız tecrübeleri daha iyi yansıtacak, Melikgazi´nin ihtiyaçlarını daha iyi çözecek şekilde mücadele edeceğiz.? diye konuştu. SESLİ KESİT

Başkan Palancıoğlu, zor bir görevin kendilerini beklediğini kaydederek şöyle konuştu: ?Burada 20 yıldır büyük hizmetler yapan ve şuanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Memduh Büyükkılıç´tan görevi nasip olursa devralacağız. Kendisi Melikgazi Belediyemizi referans belediye konumuna getirdi. Kendisinden Allah razı olsun. Bundan sonra Büyükşehir Belediyesinde el ele vereceğiz. Mustafa Çelik başkanımıza Talas Belediye Başkanlığı görevimdeyken yaptığı destekler nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Büyük bir birliktelikle çalıştık. İnşallah Memduh Başkanımla da bunu daha da geliştirerek Kayseri´ye hizmet etme yolunda çalışacağız. Biz de yeri ve zamanı geldiğinde projelerimizi açıklayacağız.? SESLİ

Vatandaşların teveccühünden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?Onların bu davranışları bizim moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Gece gündüz demeyip çalışmaya devam edeceğiz. Görüşleri ve önerileri olan vatandaşlarımızı dinleyeceğiz ve Melikgazi´yi daha da güzelleştirmek için çalışacağız. Başvurumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.? şeklinde konuştu.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ise, adaylık başvurusunun hayırlı olması dileyerek, ?Adaylığınızın açıklanmasıyla birlikte Melikgazimizde zaten yoğun bir çalışma içine girmiştik. Bugün resmi başvurunuzu yapmak için teşrif ettiniz. Bütün teşkilatlarımızla çalışarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Melikgazi´ye çok şey katacağınızdan eminiz.? Değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici de Başkan Palancıoğlu ile 5 yıldır birlikte çalıştıklarını anlatarak, ?Bu sürede başkanımız Talas´a çok büyük değer kattı, 7/24 çalıştı. Teşkilat olarak hep arkasında durduk. Şimdi başkanımızı Melikgazi´ye uğurlayacağız.? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından adaylık formunu elektronik ortamdan indirip dolduran Başkan Palancıoğlu, imzaladıktan sonra görevlilere teslim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı