BAŞKAN ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU

BAŞKAN ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU

İLÇE SAKİNLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR ...

Hemen her gün gerek makamında gerekse mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu hemşehrilerimizle her zaman iç içe olarak sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem verdiklerini ifade etti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Sık sık esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinlerken bizlerde belediye olarak çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Bu güne kadar halka iç içe birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Hiçbir Vatandaşımızı mağdur etmeden gece gündüz demeden aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7´den 70´e vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
Her gün farklı vesilelerle ile farklı mahallelerde vatandaşlarla buluştuklarını belirten Başkan Gülcüoğlu; ?Biz Bünyan´da büyük bir aileyiz. Proje ve hizmetlerimizi de bu çerçevede ortak akılla belirliyoruz. Halkımızla her an iç içeyiz. Sürekli olarak mahallerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlar için neler yapabileceğimiz kendileriyle birlikte konuşuyor sorunlara yerinde çözüm buluyoruz? diye konuştu.
Vatandaşlar ise ?Başkanımızın kapısı herkese açık hiçbir zaman ulaşılamayan bir yönetici olmadı. Makamına gidiyoruz biz gitmesek kendisi sağ olsun sık sık ziyaretlerimize geliyor. Sokakta, çarşıda, pazarda mutlaka karşılaşıyoruz. Sıkıntılarımızı paylaşıyoruz? dediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ