BAŞKAN YALÇIN VE AFACANLAR KAMERA KARŞISINDA

BAŞKAN YALÇIN VE AFACANLAR KAMERA KARŞISINDA

BAŞKAN YALÇIN, HEM SORU SORDU HEM DE SORULARI CEVAPLADI

Kameralar karşısına geçen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın öğrencilerle sohbet programı çekti. ‘3 Afacan 1 Başkan’ programının moderatörlüğünü yapan Başkan Yalçın, hem soru sordu hem de soruları cevapladı.

Talas’taki çeşitli okullarda eğitim gören İdilsu Karacan (12), Aslınur Efesoy (11) ve Ahmet Yasir Batır (8) ile birlikte ‘3 Afacan 1 Başkan’ programının ilk bölüm çekimlerini gerçekleştiren Başkan Yalçın, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Yalçın’ın çocuklara, çocukların da Başkan Amcalarına sorduğu sorularla renklenen programla ilgili olarak bilgiler veren Başkan Yalçın, geleceğin teminatı çocukların ufkunu açacak etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, “Talas Belediyesi’nin kültür hizmetlerine verdiği değeri biliyorsunuz. Bugün buna bir yenisini daha ekliyoruz. O da ‘3 Afacan 1 Başkan’ adlı program. Başkan amcalarına soru soracaklar, ben cevaplayacağım. Ben soracağım kardeşlerim cevaplayacaklar. Böylece güzel bir sohbet ortamı oluşacak. Bunu daha sonra farklı kardeşlerimizle tekrarlayacağız.” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren programda kendilerini, hobilerini ve eğitim hayatından bazı önemli notları paylaşan çocuklar, Başkan Yalçın’a da sorular sorarak Talas Belediyesi’nin çocuklara, gençliğe ve eğitim dünyasına yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Daha önce de çok kitap okumasıyla gündeme gelen Ahmet Yasir Batır da programda kütüphanesindeki kitaplar ve okumaya duyduğu ilgiyi paylaştı. Batır, programın son bölümünde ise ‘Çırpınırdı Karadeniz’ türküsünü söyledi. Başkan Yalçın’ın da türküye eşlik ettiği görüldü.

Talas Belediyesi instagram hesabından yayınlanan ‘3 Afacan 1 Başkan’ programı, Talas Belediyesi youtube kanalından izlenebilir.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi