BAŞKAN ZİYA EREN´DEN DEĞERLENDİRME!

BAŞKAN ZİYA EREN´DEN DEĞERLENDİRME!

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, 2 hafta sonra devre arasına girileceğini belirterek, ?Takımda ve kulübümüzde moraller yerinde.

 Ligdeki önemli rakiplerimizden biri olan Karşıyaka´yı deplasmanda yendiğimiz için çok mutluyuz. Başarımızı sezon sonuna kadar koruyup hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum? açıklamasında bulundu.

 

PTT 1.Lig lideri Kayseri Erciyesspor´da Kulüp Başkanı Ziya Eren, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Karşıyaka galibiyeti ile sezonun ilk devresinin son 2 haftasına daha moralli girdiklerini belirten Eren, ?Devre arasına lider girip moralli bir şekilde devre arası çalışmalarımızı tamamlayacağız. İkinci devreye de lider başlayıp hedefimizi tutturmak için elimizden geleni yapacağız? diye konuştu.

 

?HEDEFİMİZE SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ?

 

İzmir´de iyi bir mücadele ve futbolun ardından galip geldiklerini vurgulayan Başkan Eren, ?Karşıyaka ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden biri. Zaten ligdeki konumları ve oynadıkları futbol da kalitelerini gösteriyor. Böyle güçlü bir ekibi iki kere yenik düşmemize rağmen 4-2 mağlup etmek, bizi çok mutlu etti. Bütün oyuncularımızı bu yürekli futbollarından dolayı tebrik ediyoruz. Süper Lig hedefimize adım adım ilerliyoruz. İnşallah bu tempomuz ve heyecanımız lig sonuna kadar, artarak devam eder? şeklinde konuştu.

 

Öte yandan bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ettiklerini vurgulayan Eren, taraftara da seslenerek, ?Manisaspor ve ardından deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak 36 puan ile ilk devreyi tamamlamak istiyoruz. Manisaspor hazırlıkları kulüp tesislerimizde moralli bir şekilde devam ediyor. Lig uzun bir maraton ve takım son haftalarda biraz yorgun. Ama bu yorgunluk bizim başarımıza engel olamaz. Devre arsında yeniden güç depolayacağız. Taraftarımızı da Manisaspor maçımıza bekliyoruz. Onların sayesinde ve destekleri ile başarımızı pekiştirmek istiyoruz? diye konuştu. (Spor Servisi)

 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı