BAŞKAN AKAY SİVAS VE DEVELİ’DEN KONUKLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN AKAY SİVAS VE DEVELİ’DEN KONUKLARINI AĞIRLADI

YAKLAŞAN KAMPANYA DÖNEMİ İLE İLGİLİ BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay yaklaşan kampanya dönemi vesilesi ile başarı dileklerini iletmek üzere ziyaretine gelen Sivas Pancar Ekicileri Kooperatifi ile Develi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Sivas Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Abdullah Hazırcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Özkan, Hikmet Dallıkavak ile Kooperatif Müdürü İbrahim Karadikme, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ederek, yaklaşan kampanya dönemi ile ilgili başarı dileklerinde bulundular.

Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer’in de katıldığı ziyarette, Kayseri Şeker’in yaklaşan 66. Pancar Alım Kampanyası ile Başkan Akay’ın sektörün sorunlarına ilişkin verdiği mücadelelerden dolayı başarı dileklerinde bulunan Sivas Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Abdullah Hazırcı, sektörden geçimini sağlayan pancar üreticilerinin sorunları ve kooperatiflerin çalışmaları hakkında Başkan Akay ve Özer ile bir süre görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay kooperatiflerin, çiftçilere sürdürülebilir ve sözleşmeli tarımsal üretim imkânı sağlayabilmesi ile çiftçilerin hak ve menfaatlerinin korunabilmesi adına çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Pandemi süresince üreticilere her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Günün bir diğer ziyaretçileri ise Develi Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirci ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ayhan ve Hasan Ayhan oldu. Başkan Akay ile makamında bir süre görüşen Mehmet Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker’in taşıyıcı esnafına ve dolayısıyla bölge ekonomisi ile istihdamına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"