BAŞKAN AKAY’DAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ŞAHİN’E ZİYARET

BAŞKAN AKAY’DAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ŞAHİN’E ZİYARET

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaklaşan Genel Kurul öncesi bilgi paylaşımında bulunmak, Kayseri Şeker’in tarımsal projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Dede ve Kooperatif Müdürü Uğur Metiner’inde  hazır bulunduğu ziyarette, 7 Temmuzda yapılacak olan Genel Kurul için alınacak tedbirler, genel kurulun huzur içerisinde geçirilmesine yönelik çalışmalar, Kayseri Şeker’in tarım ve hayvancılık konusunda yakın dönemde ortaya koyacağı örnek projeler, üreticilerin talepleri ve Kayseri Şeker’in Bakanlık nezdinde yapmış olduğu girişimler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile sektörel anlamda birlikte çok önemli çalışmalarda paydaş olacaklarının altını çizerek şunları  kaydetti.  “Tarım İl Müdürlüğümüzün bu çok nezih binası, gerçekten Kayseri’ye ve İl Müdürlüğümüze yakışan bir bina olmuş. Biz de bu manada hayırlı olsun temennilerimizi iletmek için bir ziyarette bulunduk. Tabii bizlerin Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker olarak Tarım Orman İl Müdürlüğümüz ile çok önemli ortak çalışmaları ve projeleri olması gerekiyor. Özellikle Kayseri’deki Tarım ve hayvancılık alanlarında bizim de katkılarımız ile ilgili bu çerçevede değerlendirmelerde bulunup, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile ilgili de Sayın Müdürümüze bilgilendirmelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki dönemde bu projeleri başarıyla hayata geçirebilmek adına iş birliği içerisinde olacağız ve gayret göstereceğiz. Bakanlığımıza yaptığımız çeşitli müracaatlarımız ile ilgili de Sayın Müdürümüzün bize çok değerli katkılar sunacağına inanıyoruz.  Nazik ev sahipliğinden dolayı Değerli İl Müdürümüze çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu yeni binamızda Kayseri için çok güzel hizmetler ortaya çıkacağı inancındayım.”

 İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ise değerlendirmesinde  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerinin Genel Kurul sürecinde kamu tarafındaki hakem heyeti olduklarını yapılacak olan seçimin hiçbir şekilde şaibe altında olmadan, tüm mevzuatlar çerçevesinde, çiftçiye gereken her türlü kolaylığı göstereceklerini ifade edip,  ‘Genel Kurul’ sürecinde kurumdaki 300’ü aşkın personelle görev alacaklarını duyurdu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi