BAŞKAN AMCALARI GENÇLERİ KIRMADI

BAŞKAN AMCALARI GENÇLERİ KIRMADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, saha incelemesi sırasında halı sahalarının yenilenmesini isteyen ilçe gençlerini kırmadı ve talimat vererek sahalarını yeniletti.

Geçtiğimiz aylarda Barbaros Mahallesi’nde saha incelemesinde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  gençlerin halı saha yenilenmesi isteğini geri çevirmeyerek, ilgili birimleri yönlendirdi. Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de halı sahada yenileme çalışmaları tamamlayıp, gençlerin hizmetine sundu.       

Vatandaşın refahına yönelik işlerin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, yapılan her projede çocuklara, gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarının altını çizerek şunları kaydetti.  “Önemli konu başlıklarımızdan bir tanesi; gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık var. Çocuklarımız her zaman önceliğimizdir. Özellikle Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bütün projeler ve çalışmalarda; geleceğimizin teminatı evlatlarımıza daha güzel bir Kocasinan bırakmak içindir. Bu doğrultuda gençlerimiz ve çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri, daha kaliteli zaman geçirmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için modern sosyal tesisler, park ve yaşam alanları yapıyoruz. Yavrularımız için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Daha güzel yarınlar için projeler üretmeye devam edeceğiz”                                                              

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın geleceği adına yarınlarda huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.                                                                                

Mahalle gençleri ise Başkan Çolakbayraktar ve ekibine şükranlarını sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi