BAŞKAN BAŞARININ ARDINDAN KOŞTU

BAŞKAN BAŞARININ ARDINDAN KOŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Seviye Belirleme Sınavı`nda başarı elde eden Gülen Yüzler öğrencisi Furkan Bekar ve ailesini evlerine giderek tebrik etti ve iftar sofrasına konuk oldu.

Ailenin Argıncık Mahallesi`ndeki evlerine konuk olan Başkan Özhaseki, iftar saatine kadar Gülen Yüzler öğrencisi Furkan Bekar ve ailenin diğer fertleriyle sohbet etti. Gülen Yüzler Müdürü Adem Çelik`ten proje hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, Furkan`a tavsiyelerde bulunarak "Zaten başarılı bir öğrencisin. Azimle çalışmaya devam et. Çalışırsan her şeyi başarırsın" dedi.
Başkan Özhaseki ezanın okunmasıyla birlikte Bekar ailesiyle birlikte orucunu açtı. Ailenin durumu hakkında bilgi alan Başkan Özhaseki ekonomik açıdan sıkıntılı olan aileye kira yardımı yapılacağını belirtti. Ziyaretten büyük mutluluk duyan Bekar ailesi, Başkan Özhaseki`ye kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Furkan`ın annesi Gülten Bekar, "Başkanımızın iftar soframıza konuk olması bizi çok memnun etti. Oğlum da inşallah bu destekleri karşılıksız bırakmaz ve vatana millete hayırlı bir evlat olur" dedi. Furkan`ın ablası Hatice Yılmaz ise "Başkanımız evimize gelerek bizi onurlandırdı. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
Gülen Yüzler öğrencisi Furkan da Başkan Özhaseki`nin ziyaretinden çok mutlu olduğunu söyleyerek Gülen Yüzler öğretmenlerine teşekkür etti. Furkan, "Gülen Yüzler hocalarımız bizimle çok yakından ilgilendi. Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasa bu kadar iyi bir puan alamazdım. Tercih konusunda da hocalarımın tavsiyeleriyle Develi`deki öğretmen lisesini tercih edeceğim" şeklinde konuştu.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti