BAŞKAN BÜYÜKBAŞ VATANDAŞLARI ‘KORUYUCU AİLE‘ OLMALARI KONUSUNDA TEŞVİK ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKBAŞ VATANDAŞLARI ‘KORUYUCU AİLE‘ OLMALARI KONUSUNDA TEŞVİK ETTİ

“KORUYUCU AİLE SAYIMIZ 265’E ULAŞTI“

‘Koruyucu Aile’ uygulaması hızla yaygınlaşırken Koruyucu Aileler Dernek Başkanı Aysel Büyükbaş haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ilimizdeki ‘Koruyucu Aile’ sayısının 265’ e ulaştığını müjdeledi. İlimizde bu uygulamanın çok rağbet gördüğünü dile getiren Büyükbaş “ ‘Koruyucu Aile’ olmak için çok sayıda başvuru var ve incelemeleri devam ediyor. Şu anda aileler yanında kalan çocuk sayımız 293”değerlendirmesinde bulundu.

Koruyucu Aileler Dernek Başkanı Aysel Büyükbaş haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ilimizdeki ‘Koruyucu Aile’ sayısının 265’ e ulaştığını müjdeleyip, aileler yanında kalan çocuk sayısının ise 293 olduğunu açıkladı. ‘Koruyucu Ailelik’ uygulamasının yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de her geçen gün daha da çok anlaşılıp taraftar kazandığının altını çizerek şunları kaydetti.“ Kayseri’de koruyucu aileye telep her geçen gün artmakta. Daha önce insanlarımız uygulama hakkında fazla bilgi fazla bilgi sahibi değillerdi. Bu nedenle endişeli idiler, çocuk alırsak sıkıntı olur mu,devlet bize sıkıntı yaşatır mı diye cesaret edemeyen ailemiz çok fazla idi lakin artık ailelerimiz ise müracaat ediyorlar. Sağ olsunlar sırasını bekliyorlar çocuk alan ailelerimiz oldukça memnun. Yani annelik duygusunu gerçekten bu çocuklar da alıyoruz o kadar sevgi dolu sıcak bakıyorlar ki inanın annelik duygusunu bu çocuklarda yaşıyoruz. Koruyucu ailelik başka bir duygu herkesi koruyucu aile olmayı tavsiye ediyorum”

Koruyucu Aileler Dernek Başkanı Büyükbaş sözlerinin sonunda “Bizler dernek olarak toplumda sürekli anlatıyoruz fakat dediğim gibi endişeli insanlar ama kendi çocuğunuza nasıl davranıyorsanız aynı şekilde davranacaksınız benim de 3 çocuğum var kendi çocuğumdan daha farklı davranmıyorum çünkü o çocukların sevgisi bambaşka anlatılmayacak kadar güzel. Bunu yaşayanlar bilir o yüzden cesaretli olmalarını istiyorum. Koruyucu ailelik ayrı bir duygu ister ayrı bir sevgi ister bunu bir defa yaşasalar bir daha bırakamazlar” ifadelerini kullanarak ilimiz sakinlerini ‘Koruyucu Aile ‘ olmaları konusunda teşvik etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor