BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ AÇ KALMAZ SOKAK’DA İFTAR AÇTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ AÇ KALMAZ SOKAK’DA  İFTAR  AÇTI

Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi Selçuklu Mahallesi Açkalmaz Sokağında 5.si düzenlenen Geleneksel İftar Yemeğin konuğu olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini gerçekleştiren mahalle sakinlerini gönülde

Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi Selçuklu Mahallesi Açkalmaz Sokağında 5.si düzenlenen Geleneksel İftar Yemeğin konuğu olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini gerçekleştiren mahalle sakinlerini gönülden kutladığını söyledi.

 

 

Açkalmaz Sokağının yaklaşık 500 sakininin katıldığı ve  çorba, pilav,et kavurma, salata, ayran ve tatlı’ dan oluşan  bu yıl ki iftar yemeğinin konuğu Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte iştirak etti.    

 

Çok farkı yöre ve bölge insanların bir araya gelerek bu tür güzel toplum dayanışması göstermesinin son derece anlamlı ve örnek teşkil ettiğini belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sokağımızın ismine yaraşır ve yakışır samimi bir ortamda bu güzel sofrayı hazırlayanlara teşekkür ediyor, sizin gibi güzel insanların arasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler burada, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyor, adeta bir anadolu mozaiği oluşturuyorsunuz. Sizleri kutluyor, bu kardeşliğin ve dostluğun uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum.” Dedi

 

Mahalle Muhtarı Nuri Özdin ile birlikte kurulan iftar masalarını tek tek dolaşarak vatandaşlar ile sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğraf çektiren Başkan Memduh Büyükkılıç, toplumdaki birlik beraberlik ve komşuluk ilişkilerinin en güzel örneklerinden birisi olarak bu sokağımızın sakinlerini örnek olması gerektiğini kaydetti.  

 

Okunan ezan ile hep birlikte iftar yemeği sonrası davetlilere, Osmanlı tarihinde iftarların vazgeçilmez içeceği olan gül suyundan şerbet ve çay ikram edildi.

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da