BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BBP HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BBP HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BBP HEYETİNİ AĞIRLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  Büyük Birlik Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Yıldız, beraberinde BBP Kayseri İl Başkanı Mahmut Uruç ve Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldız, “Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Teşkilatı ve Merkez Karar Yönetim Kurulu olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç beyi makamında ziyaret ettik. Göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı sonsuz teşekkürlerimi belirtmeyi borç bilirim” değerlendirmesinde bulundu.

MKYK Üyesi Yıldız, Başkan Büyükkılıç’a sonsuz güvenleri olduğunu belirterek, “Akkışla Ziraat Odası Başkanı’na traktör teslimi hususundaki yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu düşündüğümüz bu sorunu görüşmek üzere sayın başkanımızla istişarelerde bulunduk. Bu yanlış anlaşılmanın giderileceği doğrultuda da Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza sonsuz güvenimizin olduğunu ifade ettik” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç da, ziyaretten dolayı BBP Heyeti’ne teşekkür ederek, şunları kaydetti:  “Bu güzel Ramazan gününde Büyük Birlik Partimizin kıymetli MKYK üyesi, İl Başkanı ve Alperen Ocakları İl Başkanı’nı burada ağırlamaktan bizler de keyif alıyor, onur duyuyoruz. Sağ olsunlar her zaman birlikte hareket ettiğimiz, aynı kaygıları paylaştığımız dostlarımızdır. Az önce kendilerinin de vurguladığı gibi çiftçilerimize verilmek üzere alınmış olan bir traktör üzerinden kısır döngüyle spekülasyon yaparak siyaset yapma yaklaşımının doğru olmadığını, bir yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğunu ifade ediyor, almış olduğumuz traktörün çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bereketli ürünler üretmelerini de Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"