Başkan Büyükkılıç Kay Tv’de canlı yayına katıldı

Başkan Büyükkılıç Kay Tv’de canlı yayına katıldı

“6 benzemezin bir araya gelişini çözemedim”

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç konuk olduğu   “Kayseri’de Gün Başlıyor “programında 6 muhalefet partisinin bir araya gelerek seçim ittifakı kurma girişimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede “ Bu 6 benzemezin bir araya gelişini ben çözemedim, milletimin takdirine bırakıyorum” ifadesini kullandı.

Kaytv- Erciyes Tv ekranlarında hafta içi her gün sabah kuşağında yayına giren ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına telefon  bağlantısı ile konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilimiz ve ülkemiz gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç  6 muhalefet partisi Genel Başkanları’nın bir araya gelerek seçim ittifakı kurma girişimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede siyasi liderleri 6 benzemez olarak nitelendirerek şöyle konuştu “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olmak, birlikte olmak, siyasi açıdan değerlendirmeden bu ülke için çırpınan mücadele eden , ayak oyunlarını bilmeyen, 100 bin liralık otellerde kalıp da elektrik faturasını ödemiyorum diyerek;  adeta bu milletin kafasını karıştıran olmamak gibi duyguları paylaşmak isterim. Bu 6 benzemezin bir araya gelişini ben çözemedim.  Milletimin takdirine bırakıyorum, sonuçta ayak oyunlarının bir işe yaramayacağını milletimiz bu insanlara  bir kez daha gösterecek. Allah huzurumuzu, birliğimizi bozmasın”.

Sözlerinin devamında gecekondu ıslah çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti “Şehrimizin etrafında bir gecekondulaşma oluşmuş. Sorunu çözüm odaklı paylaşarak insanları mutlu etme yönünde çalışarak. 800 civarı bizimle anlaşma yapan vatandaşımız oldu .İlk etapta 572 konut için ihalesini yapmıştık.kura çalışması yapmak zorunlu hale geldi. 572 konut fiyatlardaki yeni döneme ait artışı gerçekleşmeden önce 200 milyonluk  bir ihaleyle hayata geçirilmişti. Toki’nin yapmış olduğu çalışmalarda fiyat farkı da olmuş olduğu için bugün yeniden güncellemek istersek rakamlar oldukça yukarı da çıktı bunu da ifade etmek isterim. 250 milyonu  bulan bir yatırımdan söz ediyoruz.İnşallah hak sahiplerine evlerini zamanında teslim edip boşalan yerlere de 2. Etap ı yapmak istiyoruz .Hiç bir zaman mağdur etmedik ,etmeyiz.İnsanları sokağa atmadık, atmayız”



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti