BAŞKAN CABBAR UZUN ÇARŞI YENİLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN CABBAR UZUN ÇARŞI YENİLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi’nin en işlek çarşılarından olan Uzun Çarşı’daki alt ve üst yapının yenileme çalışmalarını yerince inceleyerek uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Bazalt taşların sökülmesiyle başlayan uzun çarşıda yenileme çalışmalarında; doğalgaz hattının çekilmesi, yağmur drenaj borusu yapılması ve kanalizasyonunun yenilenmesi için zemindeki çalışmalarda sona gelindiğini belirten Başkan Cabbar “Uzun Çarşı esnafımızı ve çalışma yapan ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Uzun çarşı esnafımızın taleplerini dinleyerek çalışmalarımızın hangi aşamada olduğu ile alakalı esnaf kardeşlerimize bilgilendirmede bulunduk ve taleplerini dinledik. Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi için tüm ekibimiz yoğun mesai içerisinde alt yapının tamamlanmasının ardından uzun çarşının üst yapıdaki aydınlatılması, tek tip tabelaların yerleştirilmesi ve dış cephelerin kaplanması ile esnafımızın ve hemşerilerimizin kullanımına sunulacaktır. Develi’nin tarihi dokusuna uygun olarak en kısa sürede bitirmeyi planladığımız uzun çarşıdaki yenileme çalışmamızın şimdiden çarşı esnafımıza ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu projenin hayata geçmesinde bizlerin en büyük destekçisi başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Develili Hemşerimiz Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzun çarşı esnafı da çalışmalar hakkında taleplerini dinledikleri için ve yapmış olduğu bilgilendirmeden dolayı Başkan Cabbar’a ve ekibine teşekkür ederek çay ikramında bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da