Başkan Çelik, "Muhtarlarla Dayanışma İçindeyiz

Başkan Çelik,

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, örnek bir Kocasinan oluşturmak için mahalle muhtarlarıyla birlikte dayanışma içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Kayseri Muhtarlar Derneği ve İç Anadolu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerini makamında kabul eden Başkan Çelik muhtarlardan belediye hizmetlerini denetlemelerini ve otokontrol mekanizması görevini üstlenmelerini istedi.

Gelişimde, değişimde ve yenilikte süreklilik hedefi doğrultusunda örnek bir Kocasinan oluşturmak amacında olduklarını vurgulayan Başkan Çelik; “Biz, muhtarlarımızdan memnunuz. Umarım yaptığımız hizmet ve çalışmalardan muhtarlarımız da memnundur. Bundan sonra örnek Kocasinan için yapacağımız işlerde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Göreve başladığımız 6 aylık süre içerisinde de her zaman örnek çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız ya ilk, ya yeni, ya da en iyisi oldu. Yeni vizyon ve hedefimiz; değişimde, gelişimde ve yenilikte sürekliliktir. Bu 3 noktada diğer belediyeler içerisinde öncü olduk ancak asıl amacımız bunu sürekli hale getirmektir” dedi.

            Kocasinan’ın 156 bin hektarlık çok geniş bir alan üzerinde kurulu olduğunu, bu alanın yerinde yönetimle değil muhtarların sağlayacağı otokontrol mekanizmasıyla daha iyi denetleneceğini belirten Başkan Çelik; “Belediye başkanının oturduğu yerden burayı yönetmesini beklemek doğru değildir. Bu yüzden çok büyük alana hakim olan bu noktalara muhtarlarımız aracılığıyla hizmetlerimizi götürmekteyiz. Sizlerden gelen talep ve istekleri değerlendirip ona göre hizmet edeceğiz. Bu hizmetlerin ardından sizler ise bizlerin otokontrol mekanizması konumunda olup adeta birer fahri müfettiş olarak çalışacaksınız” şeklinde konuştu.

            Kayseri Muhtarlar Derneği ve İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erşel de konuşmasında Başkan Çelik’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “Bu güne kadar belediyelerimizle saygı ve sevgi kuralları çerçevesinde iyi diyaloglar içerisinde bulunduk. Birlikte Kocasinan’da dayanışma içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Bugüne kadar belediyemize her zaman destek olduk. Başkanlarımız da imkanları dahilinde bizlere gereken yardımı yaptı. Sayın başkanlarımıza minnettarız. Bundan sonra da Kayseri Muhtarlar Derneği ve İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri olarak belediyelerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Kocasinan’a ve Kayseri’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"