BAŞKAN ÇELİK "PLANLAMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"

BAŞKAN ÇELİK

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, planlamanın bir işin başarısındaki önemini ve katkısını çok iyi bildiğini söyledi. Şehir Plancıları Odası Başkanı Ömer Yasin Arık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Mustafa Çelik`e `Hayırlı Olsun` ziyare

Mühendis kökenli biri olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Başkan Çelik, "Bir işi planlamanın önemini bilen ve idrak eden biriyim. Başlangıçta proje ve planlama açısından para ve zaman harcarsınız. İşin uygulama safhasında iyi bir planlama ve proje yaparsanız bunun size çok daha fazla kazanç getiren bir unsur olduğunu görürsünüz. Biz bu gerçeğin bilincinde olduğumuz için yapacağımız bütün işlerin planlama aşamasında sizlerle bir çok kez beraber olacağız. Biliyorsunuz Kocasinan`da kentsel dönüşüm yapacağımız alanlar var. Kentsel dönüşüm yapacağımız bu alanlarda sık sık fikir teatisinde bulunmamız gerekecek, tabii ki bize önerileriniz ve tavsiyeleriniz olacak. Sizlerin tecrübelerinden faydalanacağız, birlikte çalışacağız" dedi.
Her mesleğin bir uygulama alanı olduğunu vurgulayan Başkan Çelik," Tıp fakültelerinin uygulama alanı hastalar ve hastaneler, mühendislik fakültesinin ki laboratuarlardır. Şehir plancılarının uygulama alanı ise kentin tamamıdır. Size böyle bir uygulama alanını birlikte çalışmak üzere gönül huzuruyla veririz. Örnek projeler hazırlarsınız, birlikte çok iyi işler yaparız inşallah. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Şehir Plancıları Odası Başkanı Ömer Yasin Arık da yaptığı konuşmada, "Şehir üzerinde söz söyleme isteğimiz var. Belediyelerimizin yapmış olduğu projelerde üzerimize düşen; araştırma, proje hazırlama ve çözüm üretme kısmındaki etkinliklerde gönüllü olarak çalışmaya talip olduğumuzu söylemek isterim. Yapılacak iş ve etkinliklerin bilimsel temelleriyle şehre yansıması için projelerinizden haberdar olmak istiyoruz, Seve seve sizinle gönüllü olarak çalışmaya hazırız" şeklinde görüşlerini ifade etti.



İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri