BAŞKAN ÇELİK, "SON SÜRAT ÇALIŞIYORUZ"

BAŞKAN ÇELİK,

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, son sürat çalıştıklarını, kar düşmeden; asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını bitireceklerini belirterek Mevlana Semt Konağı`nın da müjdesini verdi.

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çelik`e Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Kılıç, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Mevlana Parkı`nda yenilenen spor alanlarını, fitness araçlarını ve tartan pisti inceleyen Başkan Mustafa Çelik,"Burada hemşerilerimizle buluştuk, taleplerini dinledik. Mevlana Mahallelimize yan tarafımızda gördüğümüz alana yapacağımız Semt Konağı’nın da müjdesini verdik. İnşallah mart-nisan aylarında çalışmalara başlar en kısa sürede Semt Konağı’nda yaşlı ağabeylerimizle sohbet eder, çayımızı içeriz" dedi.

Parkları, bakımlı yeşil alanları ve güzel ağaçlarıyla bugünlere ulaştıran herkese teşekkür ettiklerini vurgulayan Başkan Çelik," Parkın ana güzelliği, ana teması bir zaman önce buraya dikilen bu ağaçlar ve yeşilliklerdir. Bu yeşillik, canlılık olmasa bu park bir işe yaramaz. Emeği geçenlere hep rahmet okuyoruz, geçmişte bu tip hizmetler yapan başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah bizim de niyetimiz bundan sonra bu tip yeşil alanları, ağaçları çoğaltmaktır. Yeni yeşil alanlar, ormanlar kazandırmak için uğraşacağız İnşallah" diye konuştu.

Başkan Çelik, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erciyesevler, Yakut, Fevzi Çakmak, Fatih, Oruç Reis, Gevher Nesibe, Buğdaylı, Elagöz ve Ziya Gökalp Mahallesi`nde yapılan; asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek,"Çalışmalarımızı kar düşene kadar devam ettireceğiz dedi.

. Bu sezon Enginar Caddesi, Güney Sokak, Erciyesevler’deki ara sokaklar, Fevzi Çakmak Mahallemizde Hilal ve Tamer Sokak`la Erciyesevler ve Fatih Mahallesindeki Barış Manço Parkı’nın yanından başlayıp Hacıkılıç Camii`ne kadar uzanan Fevzioğlu Caddesi`yle, Ihlamur Köprüsü’nün asfaltını yeniledik. Buğdaylı-Elagöz arasını da yeniden yaptık" şeklinde bilgiler aktardı.

Yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Ihlamur Köprüsü`nün önceki haliyle aşınmış olduğunun altını çizen Başkan Çelik,"10 yıl önceki şartlarda yapılan asfalt artık işe yaramaz haldeydi. Gece çalışarak gündüz trafiğini aksatmadan ekiplerimiz hem asfaltı yeniledi, hem de yeni sistem kaldırımlarımızla beraber burayı tazeledi. Fen İşleri bu konuda olağanüstü gayret gösterdi, teşekkür ediyorum. Hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde de sonuna kadar bu işlerimizi tamamlamış oldu. Şimdi de durmayacağız, hava şartlarının 7-8 derecenin üstünde olduğu günlerde yine asfalt çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Demiryolunun öbür taraf ucundaki Sinan Köprüsü`nün asfaltını da hava şartları müsait olursa yenileyeceğiz" diye konuştu.

Başkan Çelik sözlerini şöyle noktaladı, "Modifiye asfalt dediğimiz taş mastik malzeme kullandık. Bu asfalt hem ses yapmıyor, hem de iklim şartlarına Orta Anadolu ve Kayseri’ye uygun bir asfalt. Kar-kış olduğunda çatlama, donma ve buzlanma yapmıyor. Bu son kat kaplamalarını da yetiştirdik, halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Güle güle kullansınlar Allah kaza-bela vermesin."



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı