Başkan Gözbaşı gelecekten umutlu 

Başkan Gözbaşı gelecekten umutlu 

Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, kupa maçının ardından konuştu. Gözbaşı, “Daha çok heyecan ve sevinç yaşayacağız” dedi.

60.Ziraat Türkiye Kupası Finali Perşembe günü İstanbul’da oynandı. Finalde Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor karşılaştı. Uzatmalara giden mücadeleyi uzatmalarda bulduğu gollerle Sivasspor kazandı ve kupayı alan ekip oldu.

Karşılaşmanın ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Başkanı Berna Gözbaşı, kameralar karşısına geçti. Sivasspor’u tebrik eden başkan Gözbaşı, şöyle dedi: “Ben öncelikle, sadece Kayseri'den değil dünyanın dört bir yanından gelen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki onlar buraya kadar gelmişken kupayla taçlandıralım. Çok gergin bir final maçı oldu. Tam bir final maçıydı. Biz kazanamadık, kazanan Sivasspor'u tebrik ediyorum. Bu bizim için son final değil. Aslında Kayserispor için bir başlangıç. Yapmış olduğumuz çalışmalarla biz hep daha fazla finaller ve başarılar göstermek istiyoruz. Ülkemizde de futbol ikliminin buna çok ihtiyacı var. Futbol ikliminin değişmesi lazım. Ben ilk günden beri bunu yapmaya çalışıyorum. Bugün Sivasspor tribünlerinden dahi alkış almamız, bizim de kupayı kazandıktan sonra onları alkışlamamız da gayretlerimizin bir sonucuydu. Bambaşka bir Kayserispor oluşturma derdindeyiz. Bununla da Türkiye'de negatifleşen futbol ikliminin pozitife çevirmek için gayret içindeyiz. Ben tekrardan Türkiye Kupası şampiyonu olan Sivasspor'u tebrik ediyorum. Biz de çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah bu tür finalleri ve başarıları görmeye devam edeceğiz.”

Taraftara yaşattıkları heyecandan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gözbaşı sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Ben yarı final ikinci maçına giderken bu şehrin, bu sevinçleri yaşamaya çok ihtiyacı var demiştim. Nitekim yarı finali de geçmiştik. Şehirde oluşan bu olumlu hava, bu heyecanı yaşattığımız için çok mutluyum. Bundan sonra da bu bütünlükle, yapacağımız çalışmalarla bu tür heyecan ve sevinçleri daha çok yaşayacağımıza inanıyorum. Hem taraftarımız hem de şehrimiz bunu hak ediyor.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti