BAŞKAN ÖZDOĞAN: “HİÇ BİR ZAMAN DEDİĞİMİZ DEDİK OLMADIK”

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “HİÇ BİR ZAMAN DEDİĞİMİZ DEDİK OLMADIK”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına konuk olup ilçe de devam eden kamu yarımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Kay – Tv  /  Erciyes Tv ekranlarında sabah kuşağında hafta içi her yayınlanan  ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına canlı yayın konuğu olan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçe de devam eden ve  2022 yılı için planlanan kamu yatırımlarına dair bilgiler verdi.  

Başkan  Özdoğan 700 günde tamamlanması öngörülen Erciyes – Hacılar yolunun ödenek sıkıntısı yaşanmadığı için çok daha erken tamamlanacağını vurgulayarak şu bilgileri paylaştı “Mezarlık Kavşağı’ndan Tekir yol ayrımına kadar devam eden 8 km lik uzunluktaki yapımı devam eden Hacılar- Erciyes yolu diye adlandırdığımız projemiz 90 milyon değerinde devlet destekli bir projemizdir. Özhaseki başkanımın ve Memduh başkanımın da desteğiyle projede 1 yıla yakın bir süreyi tamamlamaktayız.  İlimizi ve ilçemizi ciddi manda rahatlatacak bir projedir. Proje sürecinin her ne kadar 700 gün süreceği gözüküyor olsa da projemize aktarılan ödeneklerin hızlı bir şekilde yapıldığı düşünülürse bu süre çok daha kısalacaktır”                                   

Başkan  Özdoğan sözlerinin devamında “Vatandaşlarımız taleplerini her fırsatta dinlemeye çalışıyoruz. Hiç bir zaman dediğimiz dedik olmadık”  ifadesini kullanıp kentsel dönüşüm ikinci etap çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaptı ve “Mülk sahipleriyle hiç bir anlaşmazlığımız olmadı. 70 dönümlük bir kentsel dönüşüm planlanıyor. Daha önce 80 daire anahtar teslim yaptık fakat törenimizi yapmadık . Hayırseverlerimiz de bizden bunu istiyor. Aşağı – orta-yukarı mahalle olarak 3 yerde devam ediyor. Aşağı mahallede çok az bir yerimiz kaldı . Mülk sahipleriyle hiç bir anlaşmazlığımız olmadı . Her şey gönül rızasıyla karşılıklı memnuniyetle başladı ve devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.                                                          

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı