BAŞKAN ÖZHASEKİ PINARBAŞI`NIN UFKUNU ÇİZDİ

BAŞKAN ÖZHASEKİ PINARBAŞI`NIN UFKUNU ÇİZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ufuktaki Kent Kayseri programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor. Başkan Özhaseki`nin ilçe gezilerindeki ikinci durağı Pınarbaşı oldu. Pınarbaşı sakinlerine hitap ederek hizmet sözü veren Başkan Özhaseki ̶

Başkan Mehmet Özhaseki Pınarbaşı girişinde AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Altıparmak, Belediye Başkan Adayı Yusuf Kemal Altıparmak ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından davul-zurna eşliğinde karşılandı. Başkan Özhaseki`ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Büyükşehir Belediyesi`nin üst düzey yöneticileri de eşlik etti.

İlk olarak ilçe meydanına geçerek esnafları ziyaret eden Başkan Özhaseki, hayırlı işler temennisinde bulundu. İlçedeki bir fırını ziyareti sırasında pide alarak çevredeki vatandaşlara ikram eden Başkan Özhaseki, bir kahvehanede de çay içerek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Özhaseki Pınarbaşı pazarını da ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bir esnaftan mandalina ve portakal alarak vatandaşlara ikram eden Başkan Özhaseki, Pazar yerinin çamurlu olması nedeniyle de bir hayli şikayetle karşılaştı. Belediyenin yeterince ilgi göstermediğinden şikayet eden pazarcı esnafı Başkan Özhaseki`den yardım istedi. Bir esnaf "Başkan Özhaseki el atarsa her taraf Kayseri olur" derken bir başka esnaf perişan olduklarını söyledi. Bu şikayetler üzerine Başkan Özhaseki, esnafa ve vatandaşlara modern bir pazar yeri sözü verdi.

Daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Özhaseki`ye ilgi büyüktü. Cuma namazını ilçede kılan Başkan Özhaseki, Cuma namazının ardından Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Başkan Mehmet Özhaseki daha sonra Pınarbaşı Düğün Salonu`nda yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda Ufuktaki Kayseri ve Ufuktaki Pınarbaşı`nı anlattı.

AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Tuncay Altıparmak`ın kısa bir selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Belediye Başkan Adayı Yusuf Kemal Altıparmak Pınarbaşı`nın bundan sonra büyük hizmetler alacağına inandığını vurgularken, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında dün meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı