BAŞKAN ÖZHASEKİ TEKSTİLKENT`İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZHASEKİ TEKSTİLKENT`İ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Tekstilciler Sitesi esnafı ile yeni yerlerinde bir araya geldi.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik ile birlikte site esnafını ziyaret eden Başkan Özhaseki, hızla gelişen Kayseri`nin Anadolu`nun en gözde şehri haline geldiğine vurgu yaptı…

Tekstilciler sitesi esnafına yönelik olarak  yaptığı  kısa konuşmada Kayseri`nin gelişim sürecine dikkat çeken Başkan Özhaseki, 20 yılda 10 bin ayrı işe imza attıklarını ifade ederek, "Şehrimiz son yıllarda çok hızlı bir gelişim süreci içerisinde. Altyapıdan, içme suyundan, yeşil alan azlığından, ulaşımdan artık sorun olarak bahsedilmiyor. İlk yıllarımızda bunları sorun olmaktan çıkardık. Sonra şehri geleceğe taşıyacak, şehrin büyümesini sağlayacak proje ve yatırımları hayata geçirmeye başladık. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi gibi Abdullah Gül Üniversitesi gibi çok önemli tesisleri şehrimize kazandırdık. Şimdi bunlara Eski Sanayi Bölgesi ile Sahabiye ve Fevziçakmak Mahalleleri`nin dönüşümü gibi devasa projeleri eklemek istiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizi daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz. Şimdiye kadar 10 bin ayrı iş yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunmuşuz. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar yenilerini yapmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

Ziyarette konuşan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik de Bekir Başkan`dan devralacağı bayrağı daha iyi yerlere götürmek için gayret edeceğini ifade ederek, "Şimdiye kadar işhayatımda, okul hayatımda ve siyaset hayatımda edindiğim tecrübeleri Kocasinan Belediyesi için kullanarak Bekir Başkanımızdan alacağımız  bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Yeri gelmişken de burada Kocasinan Belediyesi`ni mevcut halinden alıp bugünlere taşıyan Bekir Başkanımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı…

Başkan Özhaseki, programda ayrıca atölyeleri gezerek üretilen tekstil ürünlerini inceledi ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı