BAŞKAN ÖZTÜRK ÇOCUK HASTA ODASININ AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN ÖZTÜRK ÇOCUK HASTA ODASININ AÇILIŞINI YAPTI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Devlet Hastanesi’nde hayırseverler tarafından tefriş edilen çocuk hasta odasının açılışını gerçekleştirdi.

Hayırseverler Ayşe ve Mustafa Patur çifti tarafından tefriş edilen Çocuk Hasta Odasının açılışına Başkan Esat Öztürk’ün yanı sıra Yahyalı İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Yahyalı İlçe Müftüsü İbrahim İkbal, Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan, Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muhammed Mustafa Özdemir, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Duran Araç ve hayırseverler katıldı.

Açılışta konuşan Başkanı Öztürk hayır severlere şükranlarını sunarak şunları  kaydetti “Yeni hizmete giren 75 yataklı Devlet Hastanemizde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve bakanlık bünyesinde çalışan tüm sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Yahyalı manevi iklimin yoğun olduğu, güzel insanların yaşadığı, hayırseverleri ile anılan bir ilçe. Çocuk hasta odasını çocuklara uygun bir konseptle tefriş eden hayırseverlerimize ve buna yardımcı olan başhekimimize ve müdürlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimize teşvik olması açısında bu tür çalışmaları önemli buluyorum. Yeni hastanemize de bu tür güzellikler yakışır. Özel hastanelerde olmayan konforu biz ilçemizde görüyoruz. Ben, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca hastanemizin diğer birimlerine katkı sağlayan iş adamlarımızı da şükranlarımızı sunuyorum. Sağ olsun devletimiz her türlü ihtiyacımızı karşılıyor ama hayırseverlerimizde buna güzellikler katıyor.”

Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muhammed Mustafa Özdemir’de hayırsever çifte teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı