BAŞKAN ÖZTÜRK REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZTÜRK REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile özel rehabilitasyon merkezlerini ziyaret edip, merkezinde tedavi gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Yahyalı İlçesinde faaliyet  gösteren özel bir rehabilitasyon merkezlerini ziyaret edip, merkezinde tedavi gören engelli öğrencilerle bir araya gelen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk  engelli insanların bir gün değil, her gün yanlarında olduklarını vurgulayıp, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına belediyelere çok iş düştüğünün altını çizerek şunları kaydetti “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile bugün Sıla Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Vefalı Yaşam Fizik Tedavi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerimizi ziyarete geldik. Belediyeler ve belediye başkanları olarak, bir gün değil her gün engelli dostu olmalıyız.. Ben özellikle bu eğitim merkezlerinde nefes tüketen hocalarımızı ve velilerimizi tebrik etmek istiyorum. Cenabı Allah engel verebilir. Yarın bizim engelli olacağımızın hiç bir garantisi yoktur. Allah hiç birimize basiret engeli vermesin. Ben ayrıca ilçemizdeki iki özel eğitim merkezimize teşekkür ediyorum. Buradaki yavrularımıza ilgi ve alaka göstererek bizleri gururlandırıyorlar. Gerek rehabilitasyon merkezlerimizin, gerekse belediyelerin verdiği katkıyla bedensel engeller aşılır diye düşünüyorum. Biz, bir gün değil 365 gün engelli dostu belediye olmaya kararlıyız.”

Ziyarette engelli velileriyle de görüşen, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Başkan Öztürk şu ifadeleri  kullandı “Çocuklarınızı Allah’ın bir nimeti, Allah’ın bir lütfu olarak görün. Onlar evimizin bereketi, canımızın bir parçası. Biz belediye olarak her zaman yanınızdayız.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da