Başkan Palancıoğlu 2021 yılı faaliyetlerini tanıttı

Başkan Palancıoğlu 2021 yılı faaliyetlerini tanıttı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılında yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen hizmetleri gerçekleştirdiği basın toplantısı ile medya mensupları ve ilimiz kamuoyuna tanıttı.

2021 yılında yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen hizmetleri Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda  gerçekleştirdiği basın toplantısı ile paylaşan Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu  ilçeye vizyon katacak birçok proje ile Melikgazi’yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklarını vurgulayarak şöyle konuştu "Melikgazi’miz için çok daha güçlü adımlar atarak gece gündüz hiç durmadan 2019 yılı Mart ayından beri birçok eser ve icraata imza attık. Okullar, sağlık kuruluşları, parklar, yollar ve daha nice projeler yaptık. Yıl boyunca Melikgazi'mize hizmet için çalıştık. Ama ortaya çıkan sonuçlar tüm çabalarımıza değdi. Art arda projelerimizin temelini attık yada açılışlarını yaptık. Bugün de basın mensuplarımızın katılımıyla 'Rekorların Yılı 2021' çalışmalarımızı aktardığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Geçmiş yıllardan gelen birikimlerimiz, ortaya koyduğumuz ‘Referans Hizmetler’ ve Melikgazi'mizi en ileriye taşıma aşkıyla yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Katılımları için basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın güveni ve teveccühü ile 2019, 2020 ve 2021'de olduğu gibi gece gündüz hiç durmadan ilçemize hizmet etmeye 2022 yılında da devam edeceğiz inşallah."

Başkan Palancıoğlu kısa açılış konuşmasının ardından  barkovizyon  görüntüleri ile desteklenen sunumunda Kentsel Dönüşüm faaliyetleri ile başladığı sunumunda sosyal tesis çalışmalarından okullara, sağlık tesislerine, ibadethanelere, restorasyon çalışmalarına, ulaşım hizmetlerine ve park – bahçe çalışmalarında değin 2021 yılındaki hayata geçirilen bütün çalışmaları detayları ile paylaştı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi