Başkan Palancıoğlu, "Kırlangıç Vadisi projemiz ile Hisarcık, Kayseri'nin yeni ziyaret yeri, turistlerin uğrak noktası olacak”

Başkan Palancıoğlu,

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile birlikte Hisarcık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ve Kırlangıç Vadisi projesi hakkında bilgi verdi.
Hisarcık ve Kıranardı Mahallesi’nin Erciyes'in giriş kapısı olduğunu söyleyen Başkan Palancıoğlu, " Bugün de Hisarcık Mahallesi sakinlerimize konuk olduk. Kıranardı ve Hisarcık Mahallelerimize yeni bir projenin müjdesini vermek istiyorum. Yeni dönemde inşallah Hisarcık ve Kıranardı turizmin uğrak noktası olacak. Burası için güzel bir projemiz var. İnsanlar burada zaman geçirmekten keyif alacak. Kayseri'nin yeni ziyaret mekânı olacak, Kırlangıç Vadisi projemiz var. İlk andan itibaren ilçe teşkilatımızla birlikte el ele vererek mahalle mahalle, çalışmalarımızı yürütüyoruz. Verimli bir çalışma programı içerisindeyiz. Melikgazi'de yoğun bir gayret içerisinde bir 5 yıl geçirdik. Melikgazi'miz kendi rekorunu kıran bir ilçe ve 31 Mart seçimlerinde yeni bir rekora imza atmak istiyoruz. Bu hedefimiz içinde hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız. AK Parti'ye gönülden bağlanmış olan mahallelerimize teşekkür ederim. Yapılacak seçim ile istikrarımızın devamını oylayacağız inşallah. Melikgazi'mizin başarısı birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmasının sonucudur. İnşallah, 5 yıl daha birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi en iyi noktalara taşıyacağımız hemşehrilerimizle durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”