BAŞKANA NEZAKET ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKANA NEZAKET ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

PALANCIOĞLU: “STK’LAR İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu Kayseri Mimarlar Odası'nın yeni seçilen Başkanı Halil Çevik ve yönetim kurulu üyeleri ile Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

İlk olarak Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu Kayseri Mimarlar Odası'nın yeni seçilen Başkanı Halil Çevik ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan ve ziyaretleri için oda yönetimine teşekkür eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yeni Başkan Halil Çevik’i ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Belediyeler olarak elimizden geldiğince şehrimizin ve Melikgazi’mizin daha da güzelleşmesi için STK’lar ve odalarla en iyi şekilde çalışacağız. Önceki yönetime de emekleri için teşekkür ediyorum. Belediye olarak odalarla yakın temas içinde çalışıyoruz. Dolayısıyla bundan sonraki görevlerinde de, kentimizin geleceği için güzel katkıları olacağına inandığım yeni yönetime başarılar diler, görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederim. Hayırlı ve güzel projelerde beraber yer alırız inşallah.” dedi.

Belediyeler ile uyum ve dayanışma içinde çalışacaklarını söyleyen Mimarlar Odası Başkanı Halil Çevik ise, “Bu yeni süreçte yeni belediyelerle alakalı en hızlı şekilde iletişime geçip, şehrimiz adına yararlı projelere imza atmak istiyoruz. Başkanımıza nezaketi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah birlikte güzel işler başaracağız.” diye konuştu.

Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve Yönetim Kurulu Üyelerini de ağırlayan Başkan Palancıoğlu muhtarların destekleriyle hedeflenen hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde mahallelere ulaştırmaya devam edeceklerinin altını çizerek "Muhtarlarımızla uyum ve iş birliği içinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Muhtarlarımız bizlerin mahalledeki gözü kulağı. Vatandaşla aramızda köprü vazifesi görüyorlar. Biz belediye olarak hizmet ayrımı yapmadan elimizden geldiğince her mahalleye eşit mesafede hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bizlere destek olan ve işimizi kolaylaştıran muhtarlarımıza teşekkür ederim. Ortak hedefimiz halkımıza hizmet etmek. Bizler de bu yolda muhtarlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz." Şeklinde konuştu. Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ise tüm muhtarların devletine ve milletine hizmet etmeye çalıştığını ifade ederek, yaptığı çalışmalar ve muhtarlara vermiş oldukları destekler için Başkan Dr. Palancıoğlu'na şükranlarını sundu.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor