BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

RESİM SERGİSİ AÇTI

HABER İZLE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK kursiyerlerinden İlmiye Büyüksimitçi tarafından hazırlanan kişisel resim sergisinin açılışını yaptı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve KAYSO Başkanı Mustafa Boydak`ın yanısıra çok sayıda davetlinin katılımıyla Kayseri Park AVM`de açılan sergide konuşan Başkan Çelik, KAYMEK`in önemine değinerek, "Evde oturan hanımlarımızı ekran karşısından, sanal alemden çekip gerçek hayata alalım istiyoruz. Bir şeylerle uğraştıralım, bir alanda kendilerini geliştirsinler diye düşünüyoruz. KAYMEK kurslarımız bu anlamda yaptığımız önemli işlerden birisi. İlmiye Hanım da, Allah vergisi yeteneğinin üstüne KAYMEK`ten aldığı tecrübeyi ekleyince ortaya böyle güzel eserler çıkmış. Bütün hanımlarımıza özellikle tavsiye ediyorum, mutlaka sanatın bir dalı ile meşgul olsunlar. Resim yapabilerler, müzikle uğraşabilirler. Bu, hem evlatlarını yetiştirirken çok daha verimli olur hem de zamanlarını boşu boşuna öldürmemiş olurlar. İlmiye Hanım`a bu güzel eserleri ortaya çıkardığı için teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde  bulundu…

32 yağlıboya eserin yer aldığı sergi, 18 Şubat Çarşamba günü akşamına kadar Kayseri Park AVM`de ücretsiz olarak gezilebilir.



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü