BAŞKANLAR ESKİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKANLAR ESKİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

?ESNAFIMIZI SEVİYOR VE ÖNEMSİYORUZ?

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Kocasinan Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 70 yıldır Kayseri halkına hizmet veren Eski Sanayi Bölgesini gezerek sanayi esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Büyükkılıç, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları Kentsel Yenileme Projeleri içerisinde yer alan Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Düzenleme Projesi hakkında esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Çolakbayrakdar Eski Sanayi esnaf ziyaretinde esnafların sıcak ilgisi ve sevgisi ile karşılandı.

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve çocukluk yıllarını okuldan kalan zamanlarda rahmetli babasının yanında esnaflık yaparak geçirdiğini belirten Başkan Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesinde yaptığımız anlamlı ve önemli projelerle sözde değil özde esnaf dostu bir belediye olduk. Yüz akımız esnaf kardeşlerimizin taleplerini öncelikle değerlendirdik ve hem onların hem de alışveriş yapacak vatandaşlarımız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan hizmet ettik. Çünkü biz ahi ahlakının en güzel temsilcileri olan esnaflarımızı çok seviyor ve önemsiyoruz.? dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç ?Eski sanayi yaklaşık 70 yıldır bu şehir halkına hizmet veriyor, burada iş yapan esnaflarımıza geçim kapısı oluyor. Elbette sıkıntıları ve problemleri biliyoruz. Hepsi için projelerimizi hazırladık. Organize Sanayi, Mimarsinan Organize, Serbest Bölge, Demirciler ve Ağaç işleri Sitesi, İnşaat Malzemecileri Sitesi ve Çelik Eşyacılar sitesi gibi birçok bölge de çalışma gerçekleştirdik şimdi sıra Eski Sanayi Bölgesinde. Bunu elbette yeni dönemde Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde Kocasinan Belediyesi, Esnaf Odalarımız, Ticaret ve Sanayi Odamız ve ilgili kurum kuruluşlarla ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışımız içerisinde hayata geçirecek bu önemli sanayi sitemizi çok daha cazip hale getireceğiz. 1950´lerde hayata geçirilen bu sanayi sitesi fiziki şartların iyileştirerek esnafımızın da teknolojik gelişmelere ayak uydurarak günün şartlarına uygun daha çok üretim yapmasını sağlamak bu sayede ekonomi ve istihdama daha çok katkı sağlamalarını amaçlıyoruz" dedi.

Esnafların çay davetine icabet eden Başkanlar Memduh Büyükkılıç ve Ahmet Çolakbayrakdar gösterdikleri kadirşinaslık örneği ilgi ve destekten dolayı sanayi esnaflarına teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı