BAŞKANLAR YENİ SEZONU DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

BAŞKANLAR YENİ SEZONU DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

BAKAN ÖZHASEKİ ?STRESSİZ BİR MAÇ İZLEDİK? ...

Kayserispor´un Adana ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir maçı ve gelecek sezonu değerlendiren yorumlarda bulundular.
Süper Lig´de gelecek sezonda yer almayı başaran Kayserispor´da yüzler gülmeye devam ediyor. Adanaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, değerlendirmelerde bulunarak gelecek sezon hakkında daha iyi bir kadro ve takım oluşturması için çalışacaklarını söylediler.
Maçın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki şöyle dedi:
?Bugün stressiz bir maç izledik. İlk defa heyecanlanmadan, gol yedik ne olacak demeden bir maç izledik. İnşallah Gelecek sezonda bütün maçları böyle izleriz. Bu sene amaç bu takımın kümede kalması idi onu da başardık. Burada emeği geçen birçok insan var. Herkes üzerine düşeni yapmalı diyerek ortaya çıktığımızda herkesten destek gördü. Sonra Erol beye teklif ettik ve oda koştu geldi. Risk aldı. Risk kadar da sağlığını tehlikeye attı. Sabahlara kadar koşturdu. Başarıda böyle geliyor. Başarı tesadüfen olmaz, alın teri göz yaşı hüzün ister. İkinci yarıda da takımı kümede bıraktık. Bende üzerime düşeni yaptım. Maçları bahane ederek ?ne yapabilir´ diye istişareler için Kayseri´ye geldim. Keyifle şimdi evimize döneceğiz. Şimdi gelecek senenin hesabı yapılacak. Gelecek sene ne yaparız da bu stresi bir daha yaşamayız diye düşüneceğiz. İşi sıkı tutup gelecek sene daha rahat bir takım olmak için planlar yapacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımız geçen seneye göre daha çok sahaya gelir oldu onlara da ayrı bir teşekkür ediyorum.?
BAŞKAN BEDİR ?YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI?
Taraftarın Karabük deplasmanına otobüs istemesine başparmağı ile ?Tamam´ işareti yapan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ise maç sonrası yaptığı açıklamalarda şöyle konuştu;
?Hafta içerisindeki benim kongre kararım şunun içindi, zor dönemler aşıldı, takım ligde kaldı, önümüzde de koca bir sezon var. Bu görevi bırakıp gitme anlamında değil de 1,5 milyonluk şehir var, Başkanlık görevi yapmak isteyen birileri çıkarsa diye düşündüm. Ne söylüyorsam amacı odur. Birkaç dönem her iki takımda da görev aldım. İyi bir şey ise bu bana bu kadar düşmez, kötü bir şey ise bu kadar olmaması lazım. Bizim borcumuz bu şehre bitmez, birileri varsa birileri görev almak isterse diye düşündük. Kanaat ise devam etme yönünde oldu. Gelecek senenin hesaplarını da yapmaya başladık. Görüştüğümüz takımlar içinde yukarıda ve aşağıda olan takımlar var onların liglerini tamamlanmasını bekliyoruz. Bizim 7-8 veya 10 futbolcuya ihtiyacımız var. 3 futbolcumuz gidecek. Bir hedef olması lazım diye düşünüyoruz.?
Kongre kararının yönetim kuruluna birkaç isim almak için olmadığının da altını çizen Bedir, ?Yönetimi değiştirme adına birkaç kişi alalım, diye bir düşüncemiz yoktu. Ben yönetim kurulu arkadaşlarımla gayet iyi bir şekilde çalışıyorum. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Yardım elimizi de kimse boş çevirmiyor. Kongre olur ve aday olursa biz zaten çekiliriz. Yeni bir soluk gelsin diye affımızı isteriz? dedi.

Haber: Şevket TEKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak